Haber Detayı
22 Ocak 2021 - Cuma 08:47 Bu haber 1603 kez okundu
 
TEPKİ ALMIŞTI SAMSUNSPOR ANITININ IŞKLANDIRMASI DEĞİŞECEK
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in talimatı üzerine görevlendirilen yetkililer, hatanın düzeltilmesi için anıtın ışıklandırmasını üstlenen müteahhit ile görüştü.
- Haberi
TEPKİ ALMIŞTI SAMSUNSPOR ANITININ IŞKLANDIRMASI DEĞİŞECEK

Samsun haber - Samsuından haberler - Samsunspor haberleri

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Millet Bahçesi'ne yaptığı 20 Ocak Anıtın gece görüntüsü görenleri hayrete düşürmüştü. Anıtı ışıklı haliyle görüntelemek isteyen Samsunsporlu taraftarlar, Anıtın renklerinin kırmızı - beyaz yerine anıtın kırmızı - mavi renkte olmasına anlam verememişti. Samsun halkı bu duruma sessiz kalmamış ve sosyal medyada büyük tepki göstermişti. 

DEMİR TALİMAT VERDİ 

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in talimatı üzerine görevlendirilen yetkililer, hatanın düzeltilmesi için anıtın ışıklandırmasını üstlenen müteahhit ile görüştü. Yapılan görüşmeler üzerine anıtın ışıklandırılma sistemleri yarın yeniden gözden geçirilecek. Büyük tepi çeken renk değişikliğinin kullanılan malzemelerin kalitesizliğinden kaynaklandığı tahmin ediliyor. Samsunspor taraftarı ise konunun takipçisi olacaklarını ve yetkililerin bu hatayı en kısa sürede düzeltmesini istiyor. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TEPKİ, ALMIŞTI, SAMSUNSPOR, ANITININ, IŞKLANDIRMASI, DEĞİŞECEK,
Yorumlar
Haber Yazılımı