Haber Detayı
21 Ocak 2021 - Perşembe 14:36 Bu haber 2554 kez okundu
 
GÖKHAN CIGALI İYİ PARTİ’DEN İSTİFA EDEREK İLK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞINI AÇIKLADI.
İyi Parti Yedek Meclis Üyesi Gökhan Cıgalı, Serra Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile İyi Parti’den istifa ettiğini ve İlk Parti Samsun İl Başkanlığı görevini üstlendiğin açıkladı.
- Haberi
GÖKHAN CIGALI İYİ PARTİ’DEN İSTİFA EDEREK İLK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANLIĞINI AÇIKLADI.

Samsun haber - Samsundan haberler 

İyi Parti Yedek Meclis Üyesi Gökhan Cıgalı, Serra Otel’de düzenlediği basın toplantısı ile İyi Parti’den istifa ettiğini ve İlk Parti Samsun İl Başkanlığı görevini üstlendiğin açıkladı.

KENARA İTİLDİK

Serra Otel’de düzenlenen basın toplantısında basın mensuplarının karşısına geçerek açıklamalarda bulunan Gökhan Cıgalı’’ Öncelikle 20 Ocak tarihinde elim bir kaza sonucunda hayatını kaybeden Samsunsporlu oyuncularımızı rahmetle anarken bu pandemi döneminde özveriyle çalışan sağlık personelimize teşekkür ediyor ayrıca hayatını kaybeden bütün vatandaşlarımızı da rahmetle anıyorum. Siyasi hayatıma inandığım, büyük umutlarla bağlı olduğum Sayın İyi Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’in liderliğinde yönetimi ve ekibi ile birlikte İyi parti ve İyi olarak katıldım. Samsun’da tanınmış bir iş insanı olarak iyi Parti kimliğim ile yapılan yerel seçimlerde Millet İttifakının çatısında bulunan İyi Partimizin başarısı için bana inanan yol arkadaşlarımız ile birlikte gece gündüz, maddi ve manevi olarak çalıştık. Bizler bu davanın çilesine, dikenine severek aday olduk. Makam ve koltuk hırsı olmadan fedakarlık yaptık. Ne yazık ki hiçbir istişare nezaketi olmadan yönetim kendi ego ve hırslarına alet olunca bizlere de dışlanmak kaldı. Ulusal, görsel ve sanal basında görüldüğü gibi Cumhur İttifakının aday belediye başkanını destekleyip arkasında boy boy poz verenler riyakatsız onlarca insana belediyelerde makam ve koltuk verildi. Biz bu durumlara Liderimiz Meral Akşener’in hatırı için hem sustuk hem de hizmet ettik. Pandemi döneminde kimse partiye gelmezken biz vatandaşın yaralarına merhem olmaya çalıştık. Bazı şeylerin iyiye gitmediğini ve bazılarının kendi menfaatlari için çalıştığını tespit ederek yetkililere iletmemize rağmen ötelendik ve kenara itildik’’ dedi.

BİZ O USTA’NIN ÇIRAĞI OLMAYIZ  

Erhan Usta’nın İyi Parti’ye katılmasını da değerlendiren Gökhan Cıgalı’’ Samsun Milletvekili Erhan Usta’nın Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in daveti ile İyi Pati saflarına katılmıştır. Bu durum Samsun’da İyi Parti teşkilatının fikri bile alınmadan yapılmıştır. Buradan şunu vurgulamadan yapamayacağım. ‘’ Eğer onların Usta’sı varsa biz o Usta’nın çırağı olmayız’’ Bu nedenle ben ve bana inanan yol arkadaşlarımla birlikte istifa ettik’’ diye konuştu.

 

 

İLK PARTİ SAMSUN İL BAŞKANI GÖKHAN CIGALI OLDU

İstifa sonrasında İlk Parti’ye geçiş sürecini de basın mensupları ile paylaşan Cıgalı’’ Değerli basın mensupları yaşanan bu gelişmenin ardından İlk Parti Genel Başkanı 17. Dönem Milletvekili Dr. Süleyman Yağcıoğlu tarafından bizzat davet edildim. Bu davet sonucunda inandığım ideallerimin Türkiye Cumhuriyeti üzerindeki proje ve programları ile vatandaşlarımızın hak ettiği yaşam düzeyini Sayın Süleyman Yağcıoğlu’nun tecrübesi ile gerçekleştireceğime ‘’İlk Parti’’nin siyasetinde önemli bir yerim olacağına inandığım için İlk Parti ile birlikte çalışma kararı aldık. Sayın genel başkanımızın teveccühü ve onayı ile 18/01/2021 tarihi 296 sayılı talimatı ile Samsun İlçe teşkilatımızı yeniden kurmak üzere yetkilendirildim. Bu hususta Samsun Valiliği’miz ile gerekli yazışmaları başlatacağız. Pandemi sürecinde olmamıza ramebn buraya gelen ve bizleri yalnız bırakmayan başta basın mensupları olmak üzere bütün yol arkadaşlarımıza, destekçilerimize ve dostlarımıza teşekkür ederiz’’ diyerek sözlerini tamamladı.  

HATIRA FOTOĞRAFI ÇEKTİRDİ

İlk Parti İl Başkanı Gökhan Cıgalı konuşmasının ardından basın mensupları ve parti teşkilatı ile hatıra fotoğrafı çektirdi.  

 

 

 

Haber: Yaşar TUNCEL 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: GÖKHAN, CIGALI, İYİ, PARTİ’DEN, İSTİFA, EDEREK, İLK, PARTİ, SAMSUN, İL, BAŞKANLIĞINI, AÇIKLADI.,
Yorumlar
Haber Yazılımı