Haber Detayı
23 Temmuz 2020 - Perşembe 11:00 Bu haber 5967 kez okundu
 
YILIN KUAFÖRÜ HÜSEYİN ALKAN ATAKUM’DA HİZMETİNİZDE
Samsun’da Spaceroom markası altında bugüne kadar yaptığı başarılı çalışmalar ile adından söz ettirmeyi başaran ve saç tasarımı konusunda marka haline gelen Hüseyin Alkan ‘Değişim Zamanı’ sloganı ile Atakum’da hizmet vermeye başladı.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
YILIN KUAFÖRÜ HÜSEYİN ALKAN ATAKUM’DA HİZMETİNİZDE

 

GURUR KAYNAĞI OLMUŞTU

Uluslararası yarışmalarda aldığı ödüller ile ülke çapında ünlenen başarılı kuaför Hüseyin Alkan, Harist’in düzenlediği yarışmada renklendirme ve şekillendirme kategorisinde birincilik alarak yılın kuaförü olmuştu. Yine her iki kategoride üçüncü olan Alkan, 6 ödülünden 4'ünü alarak Londra'da yapılan Royal Albert Hall Alternative Hair Show İnternatıonal Vısıonary Award London 2017 yarışmasında Samsun’u temsil ederek gurur kaynağı olmuştu. Başarılı kuaför Atakum’da hizmet vermeye başlayan yeni şubesi ile adından bir kez daha söz ettirmeyi başardı.

YOĞUN İLGİ GÖRÜYOR

Hüseyin Alkan, Çiftlik mahallesinde bulunan Merkez Şube ve Kılıçdede mahallesinde bulunan Exclusıve Academy’nin ardından Atakum, Cumhuriyet mahallesinde de hizmet vermeye başlayarak müşterilerine adres anlamında bir imkan daha sundu. Hizmet vermeye başladığı günden itibaren yoğun ilgi gören ve Samsun’da marka haline gelen Hüseyin Alkan Atakum’da da yoğun ilgi görüyor.

HABER: Yaşar TUNCEL

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YILIN, KUAFÖRÜ, HÜSEYİN, ALKAN, ATAKUM’DA, HİZMETİNİZDE,
Yorumlar
Haber Yazılımı