Haber Detayı
13 Temmuz 2020 - Pazartesi 09:40 Bu haber 2342 kez okundu
 
SAMSUN PRESTİJLİ PROJESİNE KAVUŞUYOR
HAZNEDAR RESIDENCE’DE YAŞAM BAŞLIYOR
EKONOMİ Haberi
SAMSUN PRESTİJLİ PROJESİNE KAVUŞUYOR

Yapımına başlandığı günden itibaren heyecan uyandıran ve merakla beklenen Haznedar Rezidans’ta yaşam başlıyor.

 

İlkadım ve Atakum ilçelerinin kesiştiği bölgede yapımına başlandığı günden itibaren heyecan uyandıran ve merakla beklenen Haznedar Rezidans’ta yaşam başlıyor. Vatandaşlara müthiş bir yaşam alanı sunacak olan Samsun’un en gözde projesi hakkında Estergon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Birkan İpoğlu bilgilendirmede bulunarak projeyi anlattı. 

DOĞA VE DENİZ MANZARASI

Estergon Grup Yönetim Kurulu Başkanı Birkan İpoğlu "Projemiz Baruthane Mahallesi, Amisos Tepesi yanında, Batıpark karşısında bulunmaktadır. Radya temeli üzerine 140 fore kazık üzerine oturtulmuş 2 katlı otoparkı AVM standartında havalandırma sistemlerine kadar yapılmış olup bunun yanında 7 bin metrekare yaşam alanı sunuyoruz insanlara. Yaşam alanlarımızda kafeterya, restorant, basket sahası, futbol sahası, tenis kortu, çocuk oyun alanları, kamelyalarımız, kreşimiz, yürüyüş alanlarımız ve spor salonumuz mevcuttur. Daireler 2+1 ve 3+1'den oluşmaktadır. 2+1 evlerimiz 3 tipte 80, 100 ve 120 metre kareden oluşuyor. Bugün 120 metre kare aslında 3+1 büyüklüğünde bir dairedir. 3+1 evlerimiz ise tek tip 196 metre kare. Tüm dairelerden doğa ve deniz manzarası görünmektedir. Ulaşım araçları yaşam alanının önünden geçmektedir. Şunda lansmana özel fiyatlarımızla müşterilerimize fırsat sunuyoruz’’ dedi.

SAMSUN’A VİZYON KATACAK

Projenin bitmek üzere olduğuna değinen İpoğlu ’’Projemiz lokasyon olarak Atakum ve İlkadım ilçelerinin tam ortasında yer alması ve deniz manzaralı olması özellikleriyle de son derece avantajlı bir konumda yer almaktadır. Aile yaşamı için çok uygun ve bittiği zaman Samsun'a vizyon katacak bir projedir. Nasip olursa yılsonuna kadar projeyi tamamlayıp vatandaşların oturumuna sunmayı planlıyoruz. Estergon Yapı ile iletişime geçmek ve Haznedar Rezidans'ta yerini almak için www.estergongrup.com.tr internet sitesinden veya 444 0 362 telefon numarasından yetkililer ile iletişime geçebilirsiniz’’ diye konuştu.

HABER: Yaşar TUNCEL

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN, PRESTİJLİ, PROJESİNE, KAVUŞUYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı