Haber Detayı
30 Aralık 2020 - Çarşamba 09:30 Bu haber 1987 kez okundu
 
TÜRKİYE'DE BİR GÜNDE 3 KADIN CİNAYETİ İŞLENDİ
Türkiye genelinde bir gün içerisinde tam 3 kadın öldürüldü. İstanbul'da akademisyen Aylin Sözer, Kemal Delbe tarafından, Malatya'da Selda Taş evli olduğu Mehmet Taş tarafından, Gaziantep'te Vesile Sönmez ise oğlu Uğur Dönmez tarafından öldürüldü.
ASAYİŞ Haberi
TÜRKİYE'DE BİR GÜNDE 3 KADIN CİNAYETİ İŞLENDİ

Kadına yönelik istismar, şiddet ve cinayet olayları sık sık gündeme gelirken, son 24 saate ise Türkiye'de 3 Kadın’ın yaşamına son verildi.

 

AYLİN SÖZER YAKILARAK VE BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

 

İstanbul Maltepe'de yaşayan öğretim görevlisi Dr. Aylin Sözer, eski erkek arkadaşı olduğu iddia edilen Kemal Delbe isimli erkek tarafından boğazı kesilerek ve yakılarak öldürüldü.

 

SELDA TAŞ BAŞINDAN VURULDU

Malatya’da ikamet eden Selda Taş, evli olduğu ve hakkında çok fazla sabıka kaydı bulunan Mehmet Taş tarafından tabancayla başından vurularak öldürüldü.

 

 

VESİLE DÖNMEZ BAŞINDAN VURULDU

 

Gaziantep'te ikamet eden Vesile Dönmez, şizofreni hastası oğlu tarafından başından pompalı tüfekle vurularak öldürüldü. Akşam saatlerinde annesini alıkoyan şahıs, annesini başından vurarak öldürdü. Sesi duyan çevre sakinleri polise haber verdi. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kendisini eve kitleyen Dönmez polis ekiplerinin uzun süren uğraşlarının ardından teslim oldu.

 

 

 

Kaynak: Haberler.com

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜRKİYE'DE, BİR, GÜNDE, 3, KADIN, CİNAYETİ, İŞLENDİ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı