Haber Detayı
04 Ocak 2023 - Çarşamba 16:01 Bu haber 894 kez okundu
 
Polisten Kurtulmak İsteyen Uyuşturucu Satıcılarından İlginç Yöntem
Samsun Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu satıcıları ve baronlarına yönelik üst üste başarılı operasyonları, Kaçakçılık ve Organize şubesini hedef haline getirdi.
ASAYİŞ Haberi
Polisten Kurtulmak İsteyen Uyuşturucu Satıcılarından İlginç Yöntem

Samsun Emniyet Müdürlüğü’nün torbacı diye tabir edilen uyuşturucu satıcılarına yönelik amansız takip ve hedefe yönelik operasyonları şehre nefes aldırdı. Başarılı operasyonlar sonucu satıcı bulmakta zorlanan ve polisin nefesini sürekli ensesinde hisseden  uyuşturucu baronları bu durumdan kurtulmak için kendine ilginç bir yöntem geliştirdi.

Kaçakçılık ve Organize şubesinde görevli polis memurlarını Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi ‘ne (CİMER)  FETO Terör Örgütü üyesi oldukları yönünde özellikle gençleri uyuşturucuya alıştırmak için kullanılan kadınlar üzerinden sürekli şikayet edildiği öğrenildi.

Samsun polisini yıldırmak ve çocuklarımızı uyuşturucuya alıştırarak para kazanma derdinde olan uyuşturucu baronlarının yaptığı bu iftira organizasyonu da başarılı teknik takip sonucu deşifre oldu. Operasyonların hız kesmeden devam edeceği öğrenildi.

Kaynak: amisoshaber.com

 

  

Kaynak: Editör:
Etiketler: Polisten, Kurtulmak, İsteyen, Uyuşturucu, Satıcılarından, İlginç, Yöntem,
Yorumlar
Haber Yazılımı