Haber Detayı
04 Kasım 2020 - Çarşamba 07:32 Bu haber 4344 kez okundu
 
SAMSUNSPOR MUĞLASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?
Yılport Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur Eleme maçında Muğlaspor ile karşılaşacak. Karşılaşma A Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.
- Haberi
SAMSUNSPOR MUĞLASPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Samsunspor Haber – Samsundan haberler - Samsun haber

TFF 1. Lig'in 8. haftasında Adana Demirspor'u son anda elinden kaçırarak 1-1 berabere kalan Yılport Samsunspor zirve mücadelesinde yoluna emin adımlarla ilerlerken, bu hafta kupada sahne almaya hazırlanıyor.

Kırmızı-Beyazlılar kura çekiminde, 3. Lig ekiplerinden Muğlaspor'la eşleşmişti. Tek maç usulüne göre oynanacak olan 3. Eleme Tur müsabakası, 5 Kasım Perşembe günü 19 Mayıs Stadyumu'nda saat 13.00'da başlayacak. Karşılaşma A Spor'dan canlı yayınlanacak.

 Yılport Samsunspor’da sakatlıkları devam eden ve Adana Demirspor karşılaşmasında da forma giyemeyen Muhsin ve Tomane yine forma giyemeyecekler. Tek maç eliminasyon sistemine göre oynanacak karşılaşmada Samsunspor bir üst tura çıkabilmek için mücadele edecek. 

SAMSUNSPOR GEÇEN SEZON 5. TUR'DA ELENMİŞTİ

Yılport Samsunspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon 5. Tur'a kadar yükselmiş, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-2 yenilmiş, kendi sahasında ise 1-1 berabere kalarak kupadan elenmişti. Bu sezon Türkiye Kupası’nın, pandemi nedeniyle hızlı sona ermesi için tek maç eleme usulüne göre oynanıyor.

Haber: Yaşar TUNCEL

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, MUĞLASPOR, MAÇI, NE, ZAMAN,, SAAT, KAÇTA,, HANGİ, KANALDA?,
Yorumlar
Haber Yazılımı