Haber Detayı
03 Kasım 2020 - Salı 09:07 Bu haber 2085 kez okundu
 
KARADENİZ'İN EN BÜYÜK REMAX OFİSİ REMAX MODERN
1973 yılında kurulan ve bugün dünyada en çok gayrimenkul satışı gerçekleştiren kurum olan Remax’ın Samsun ofislerinden Remax Modern Ofisi, faaliyet göstermeye başladığı günden itibaren Samsun’da emlak piyasasına getirdiği hareketlilik ile adından söz ettirmeyi başarmasının yanı sıra Karadeniz’in en büyük ofisi olma özelliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.
EKONOMİ Haberi
KARADENİZ'İN EN BÜYÜK REMAX OFİSİ REMAX MODERN

Samsun haber - Samsundan haberler 

Samsun’un, Atakum ilçesi Esenevler mahallesinde hizmet vermekte olan Remax Modern Emlak Ofisi standartların çok üzerinde ve 3 kattan oluşmakta diye konuşan Remax Modern Broker Owner’ı Mutlu Sevinç’’ Ofisimizin en alt katında 40 kişilik bir çalışma ve toplantı salonumuz bulunmaktadır. Son derece modern olarak tasarlanmış olan toplantı salonumuzda bulunan masalarımızın her birinde internet bağlantısı, profesyonel toplantı için gerekli yansıtma cihazımız, bütün danışmanlarımız için kişiye özel dolabımız ve bütün imkanlarımız mevcuttur. Giriş katımızda misafirlerimiz için bir görüşme odamız ve 16 kişilik bir çalışma alanımız bulunmaktadır. Yine en üst katımızda ise iki adet toplantı ve bir misafir ağırlama odamız bulunuyor. Toplamda 60 kişilik modern bir ofise sahibiz. Samsun’un ve Atakum’un hem danışman hem de misafir ağırlama açısından en gelişmiş ofisi olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. Yaklaşık 10 aydır burada müşterilerimizi ağırlıyoruz. Şuanda danışmanlarımız ve ofis personellerimiz ile birlikte toplamda 18 personel ile hizmet vermekteyiz. Hedefimiz önümüzdeki bir yıl içerisinde personel sayımızı 50 kişiye kadar çıkarmaktır. Zaten ofisimizi kurarken bu planlama yaparak karar vermiştik’’ dedi.

REMAX’I SEÇMENİN AVANTAJLARI SAYMAKLA BİTMEZ

Remax’ı seçmenin avantajları saymakla bitmez diyen Mutlu Sevinç’’ Satılacak olan ürünleri sadece kendi ilan portallarımızda değil sosyal medya hesaplarında, diğer ticari ilan sayfalarında, whatshap gruplarında etki çevreleriyle alakalı bütün alanlarda reklamlarını yapıyoruz ve hızlı satış sunuyoruz. Bütün bunları bir araya getirdiğinizde Remax Modern’in farkı ortaya çıkıyor. Yani müşterilerimize her anlamda ve tam manasıyla danışmanlık hizmeti veriyoruz. Bunu da emlak yönetmeliğinin vermiş olduğu ve yasanın gerekli kıldığı gibi müşterilerimizden yetki belgesi alarak yapıyoruz. Reklam çalışmalarımıza da yetki belgesini aldıktan sonra başlıyoruz. Yetki belgesi almadan danışmanlık yapmaya kalkan arkadaşlarımız bu konuda mutlaka sorun yaşayacaklardır. Çünkü satışını yapmak ürün danışmanı olduğunuz şahısın kişisel verisidir. Kişisel verilerin korunması kanunu kapsamında yetki belgesi olmadan o kişinin malının fotoğraflarını paylaşmak uygun değildir ve yasaya da aykırıdır. Remax Modern olarak bu konularda oldukça hassas ve titiz davranmaktayız. Kurumsal yapıda ve güvenilir alım satım işlemleri, profesyonel satış danışmanlığı için Remax Modern’i seçmenin avantajları saymakla bitmez. Müşterilerimize Sevinçler Mimarlık İnşaat LDT ŞTİ’nin ve Remax’ın güvenilirliğini ve gücünü sunuyoruz’’ diye konuştu.

HABER: Yaşar TUNCEL

Kaynak: Editör:
Etiketler: KARADENİZ'İN, EN, BÜYÜK, REMAX, OFİSİ, REMAX, MODERN, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı