Haber Detayı
21 Aralık 2020 - Pazartesi 15:09 Bu haber 1653 kez okundu
 
SAMSUNSPOR BOLUSPOR MAÇ SONUCU. SAMSUNSPOR BOLUSPOR KARŞISINDA 1 - 0 KAZANDI.
Yılport Samsunspor, Beypiliç Boluspor'u Gökhan Alsan'ın attığı tek golle 1-0 mağlup etti.
- Haberi
SAMSUNSPOR BOLUSPOR MAÇ SONUCU. SAMSUNSPOR BOLUSPOR KARŞISINDA 1 - 0 KAZANDI.

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber

Beypiliç Boluspor'u konuk eden Yılport Samsunspor, rakibini Gökhan Alsan'ın attığı tek golle 1-0 mağlup etmeyi başararak 3 puanı hanesine yazdırdı.

 

DEVREYİ ÜSTÜN KAPATTIK 


 

TFF 1. Lig 15. hafta karşılaşmasında Yılport Samsunspor Beypiliç Boluspor'u ağırladı. Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda oynanan maçı Samsunspor 1-0'lık skorla kazanmasını bildi ve 3 puanı hanesine yazdırdı. Maça iyi bir oyunla başlayan Yılport Samsunspor, geliştirdiği organize ataklar ile gol aradı. 29. dakikada Burak Çalık'ın pasını başarılı bir vuruşla gole çeviren Gökhan Alsan takımını 1-0 öne geçirdi. Devrenin geride kalan bölümlerinde başka gol olmayınca Samsunspor devreye 1-0'lık skorla gitti. 

 

FIRSATLARI DEĞERLENDİREMEDİK

İkinci 45 dakikada ise takımlar karşılıklı olarak gol aradı. Samsunspor mücadelenin 57. dakikasında yine Gökhan Alsan ile ceza sahası içerisinde bulduğu net gol pozisyonunu değerlendiremedi. Başarılı pas organizasyonları ile topu ayağında tutmayı başaran Samsunspor rakibi kendi yarı sahasında tutarak pozisyon aradı. Boluspor'un gol arayışlarınada kontraataklar ile cevap veren SSamsunspor Gyasi ve Ahmethan Köse ile iki net pozisyon daha bulmayı başarsada bu fırsatları gole çeviremedi. Mücadelenin geri kalan bölümlerinde başka gol sesi çıkmadı ve Yılport Samsunspor, Boluspor karşısında 1- 0'lık skorla kazanan taraf oldu. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, BOLUSPOR, MAÇ, SONUCU., SAMSUNSPOR, BOLUSPOR, KARŞISINDA, 1, -, 0, KAZANDI.,
Yorumlar
Haber Yazılımı