Haber Detayı
18 Mayıs 2021 - Salı 17:08 Bu haber 1243 kez okundu
 
SAMSUNSPOR, ALTINORDU KARŞISINDA 1-0 MAĞLUP OLDU. TUR ŞANSINI SAMSUN'A BIRAKTI.
SAMSUNSPOR, ALTINORDU KARŞISINDA 1-0 MAĞLUP OLDU. TUR ŞANSINI SAMSUN'A BIRAKTI. Yılport Samsunspor, play off yarı final ilk maçında Altınordu karşısında tek golle mağlup oldu. İkinci devrenin hemen başında Yusuf'un golüne engel olamayan kırmızı beyazlılar, son dakikada Gökhan Alsan ile penaltı atışından faydalanamayarak sahadan mağlup ayrıldı.
- Haberi
SAMSUNSPOR, ALTINORDU KARŞISINDA 1-0 MAĞLUP OLDU. TUR ŞANSINI SAMSUN'A BIRAKTI.

Samsunspor Haber - Samsundan haberler 

TFF Birinci Ligi Play Off yarı final ilk maçında Yılport Samsunspor, deplasmanda Altınordu ile karşı karşılaştı. Bornova Aziz Kocaoğlu Stadı'nda oynanan maça kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, savunmada da başarılı bir oyun sergiledi ve ilk yarıda rakibine gol fırsatı vermedi. Özellikle sol kanattan Hamroun ile yüklenen kırmızı beyazlılar, ilk 45 dakikayı golsüz eşitlikle tamamladı. 

 

TUR ŞANSINI SAMSUN'A BIRAKTIK

İkinci devrenin hemen başında Yusuf Arslan'ın golüyle 1-0 geriye düşen Samsunspor, ikinci yarını kalan dakikalarında etkili bir oyun sergileyemedi ve pozisyon üretmekte zorlandı. Yakaladığı avantaj ile iyi kapanan ev sahibi Altınordu, hızlı hücumlarla Samsunspor kalesinde ikinci golü aradı. Maçın bitimine dakikalar kala penaltı kazanan kırmızı beyazlı ekipte Gökhan Alsan, zayıf bir vuruşla penaltı atışında Altınordu kalecisini geçemedi ve maç 1-0 Altınordu'nun üstünlüğü ile sona erdi. Yılport Samsunspor tur şansını Samsun'a bırakarak deplasmanda avantajlı bir skor elde edemedi.


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR,, ALTINORDU, KARŞISINDA, 1-0, MAĞLUP, OLDU., TUR, ŞANSINI, SAMSUN'A, BIRAKTI.,
Yorumlar
Haber Yazılımı