Haber Detayı
18 Mayıs 2021 - Salı 13:12 Bu haber 1633 kez okundu
 
MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'NDAN DEVECİ'YE DESTEK
MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'NDAN DEVECİ'YE DESTEK İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Atakum Belediyesi’nin Türkiye’nin en büyük dijital gençlik forumu ‘Yüzyılın Rotası’ projesine övgü yağdırdı ve “Atakum Belediyemize, minnet duyuyorum. Teşekkür ediyorum” derken Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Atakum Belediyesi’nin ‘Yüzyılın Rotası’ projesine destek verdi.
- Haberi
MANSUR YAVAŞ VE EKREM İMAMOĞLU'NDAN DEVECİ'YE DESTEK

Samsundan haberler 

 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ’19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’ kapsamında düzenlenen, Türkiye’nin en büyük dijital gençlik forumu “Yüzyılın Rotası” projesine destek verdi.

 

UMUDUN YOLCULUĞU SAMSUN


Sosyal medya hesabından mesaj yayımlayan İmamoğlu, “Bu güzel adımı atan ve geçen yılda, rotayı bize an be an yaşatan Atakum Belediyemize, minnet duyuyorum. Çok teşekkür ediyorum. Sevgili başkanımıza Atakumlu hemşerilerime ve bütün Samsun’a İstanbul’dan selam olsun. Umudun yolculuğu burada başlamıştı. Umudun yolculuğu, Samsun’da yeşerdi ve bütün Türkiye’yi sardı. O güzel kentin, güzel insanlarına selam olsun. Bayramınız kutlu olsun “diye konuştu.

<img alt="imamoglu1 Ana Manşet" class="alignnone entered loaded wp-image-6469" data-cke-saved-src="https://resim.samsungazetesi.com/wp-content/uploads/2021/05/imamoglu1.jpg" src="https://resim.samsungazetesi.com/wp-content/uploads/2021/05/imamoglu1.jpg" style="border-style:none; box-sizing:border-box; height:auto; margin:0px; max-width:100; vertical-align:middle; width:560px" title="İmamoğlu'ndan Anlamlı Mesaj: " atakum'a="" minnet="" duyuyorum"="" 1"="">

 

DESTEĞİNİZE MİNNETARIZ


Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, sosyal medya hesabından şu ifadelere yer verdi: Selamınızı aldık Başkanım. Gençlerimizin geleceğine ışık tutmak için çıktığımız bu yolda, verdiğiniz bu anlamlı desteğe minnettarız. ”

 

102 ÖĞRENCİYE BURS İMKANI


Atakum Belediyesi, Türkiye’nin en büyük gençlik forumu olan Yüzyılın Rotası Gençlik Forumu’nu 19-20 Mayıs 2021 tarihlerinde gerçekleştirecek. Proje 102 öğrenciye de burs imkanı sağlayacak.

 

MANSUR YAVAŞ ''BENDE VARIM'' DEDİ

 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Atakum Belediyesi öncülüğünde hayata geçirilen, Türkiye’nin en büyük dijital gençlik forumu “Yüzyılın Rotası” projesi ile ilgili, “Ben de varım” dedi.

 

FİKİRLERE DEĞER VERİYOR


Başkan Yavaş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, gençlere seslenerek” Sevgili gençler, Geleceğin sizin emeklerinizle var olacağını biliyor, fikirlerinize değer veren her platformu destekliyoruz. Atakum Belediye’mizin dijital gençlik forumu Yüzyılın Rotası’nda ben de varım” ifadelerini kullandı.

 

mansur y1 Samsun mansur y2 Samsun

 

GELECEĞE IŞIK TUTMAK İÇİN


Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci de Başkan Yavaş’ın verdiği destekle ilgili, “Gençlerimizin geleceğine ışık tutmak için sunduğunuz bu anlamlı katkıdan dolayı sonsuz teşekkür ederim” dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: MANSUR, YAVAŞ, VE, EKREM, İMAMOĞLU'NDAN, DEVECİ'YE, DESTEK,
Yorumlar
Haber Yazılımı