Haber Detayı
04 Mart 2021 - Perşembe 12:01 Bu haber 1494 kez okundu
 
SAMSUNSPOR ADANA DEMİR SPOR İLE 44'ÜNCÜ RANDEVUYA ÇIKACAK
Spor Toto 1.Ligi'nde şampiyonluk hedefine emin adımlarla yürüyen Yılport Samsunspor, Cumartesi günü sahasında Adana Demirspor ile karşılaşıyor. Daha önce 43 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Adana Demirspor 16 kez galip gelirken, Samsunspor 13 kez galip gelmişti
- Haberi
SAMSUNSPOR ADANA DEMİR SPOR İLE 44'ÜNCÜ RANDEVUYA ÇIKACAK

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber

Spor Toto Birinci Ligi'nde haftanın en önemli maçı Cumartesi akşamı Samsun'da oynanacak. Ligin şampiyonluk adayı Yılport Samsunspor, üst sıraları hedefleyen Adana Demirspor ile 19 Mayıs Stadı'nda 44'ncü randevuya çıkacak.Daha önce 43 kez karşı karşıya gelen iki takımdan Adana Demirspor 16 kez galip gelirken, Samsunspor 13 kez galip gelmişti. 

SAMSUNSPOR EVİNDE ÜSTÜN

İki takım arasında oynanan 14 müsabaka ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Samsunspor evinde oynadığı 21 müsabakanın 11'ini kazanırken, 7 beraberlik 3 kez de mağlubiyet yaşamıştı. Adana Demirspor haftayı 3 puanla kapatırken, Samsunspor deplasmanda Keçiörengücü ile 1-1 berabere kalmıştı. 50 puanla ligde 2. sırada yer alan Samsunspor, 42 puanla ligde 5. sırada olan Adana Demirspor ile mücadele edecek.  Müsabaka TRT Spor'dan naklen yayınlanacak.


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, ADANA, DEMİR, SPOR, İLE, 44'ÜNCÜ, RANDEVUYA, ÇIKACAK,
Yorumlar
Haber Yazılımı