Haber Detayı
05 Kasım 2020 - Perşembe 09:25 Bu haber 1684 kez okundu
 
SAMSUN MUTLULUĞUN KANATLARI DERNEĞİ'NDEN İZMİR İÇİN YARDIM KAMPANYASI
Samsun’da kurulduğu günden itibaren başta lösemi hastası çocuklar olmak üzere birçok ihtiyaç sahibine ve köy okuluna yardımlar ulaştıran ve kermesler düzenleyerek adından söz ettirmeyi başaran Mutluluğun Kanatları Derneği İzmir için yardım kampanyası başlattı.
GÜNDEM Haberi
SAMSUN MUTLULUĞUN KANATLARI DERNEĞİ'NDEN İZMİR İÇİN YARDIM KAMPANYASI

İzmir'de meydana gelen ve birçok kişinin hayatını kaybettiği depremde yardıma muhtaç ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırılmak üzere bir yardım kampanyası başlatan Mutluluğun Kanatları Dernek Başkanı Burcu Keskin destek çağrısında bulunarak bir acil ihtiyaç listesi paylaştı.

SAMSUN HALKININ DESTEĞİ ARKAMIZDA

Yardım kampanyasının ayrıntıları hakkında sosyal medya hesaplarından açıklama yapan Burcu Keskin’’ Öncelikle İzmir depreminde hayatın kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı yaralı vatandaşlarımıza da şifalar diliyoruz. Mutluluğun Kanatları Derneği olarak İzmir’de bulunan e deprem dolayısı ile yardıma muhtaç durumda olan aileler için neler yapabiliriz diye düşündük ve afet bölgesinde bulunan Lal Deniz ile irtibata geçerek kendisinden bir ihtiyaç listesi istedik. Bu listede yer alan malzemeler derneğimiz tarafından gönüllülerden Metro Turizm merkezli olarak toplanacak ve bizzat derneğimiz tarafından İzmir’de ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Destek kampanyamıza katılmak ve yardımda bulunmak isteyen kurum, kuruluş ve vatandaşlarımız Mutluluğun Kanatları Derneği’miz ile iletişime geçebilirler. Mutluluğun kanatları Derneği olarak bugüne kadar başlattığımız her yardım kampanyasında Samsun halkının desteğini arkamızda hissettik. İnanıyorum ki bu kampanyada da Samsun halkı gücünü gösterecek ve desteklerini esirgemeyecektir. Gelin hep birlikte İzmir’e Samsun’dan yardım eli uzatalım’’ diye konuştu.

 

 

Haber: Yaşar TUNCEL

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN, MUTLULUĞUN, KANATLARI, DERNEĞİ'NDEN, İZMİR, İÇİN, YARDIM, KAMPANYASI,
Yorumlar
Haber Yazılımı