Haber Detayı
05 Kasım 2020 - Perşembe 08:43 Bu haber 1561 kez okundu
 
SAMSUNSPOR VE MUĞLASPOR TARİHİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR
Muğlaspor, 1967 yılında kurulmasına rağmen bu güne kadar üst liglerde mücadele etme fırsatı bulamadığı için tarihinde ilk kez Yılport Samsunspor'la karşılaşıyor.
- Haberi
SAMSUNSPOR VE MUĞLASPOR TARİHİNDE BİR İLK GERÇEKLEŞİYOR

Samsunspor Haber - Samsun haber - Samsundan haberler

Ziraat Türkiye Kupası mücadelesine karşı karşıya gelecek olan Yılport Samsunspor ve Muğlaspor tarihlerinde ilk kez karşı karşıya gelecekler. Muğlaspor, 1967 yılında kurulmasına rağmen bu güne kadar üst liglerde mücadele etme fırsatı bulamadığı için tarihinde ilk kez Yılport Samsunspor'la karşılaşıyor. 3. Lig temsilcisi, kupa maçı nedeniyle bugün tarihinde bir ilki gerçekleştirecek ve Kırmızı-Beyazlılara konuk olacak. 

ÇAYKUR RİZE'YE ELENMİŞTİK 

Yılport Samsunspor Ziraat Türkiye Kupası'nda geçen sezon önce Fatsa Belediyespor'u, ardından Gümüşhanespor'u geçerek, 5. Tur'a kadar yükselmiş, Çaykur Rizespor'a deplasmanda 3-2 yenilmiş, kendi sahasında ise 1-1 berabere kalarak elenmişti. Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası, pandemi nedeniyle hızlı sona ermesi için finale kadar tek maç eleme usulüne göre oynanacak.

MÜCADELEYE SAYILI SAATLER KALDI

Yılport Samsunspor, Muğlaspor Ziraat Türkiye Kupası mücadeesinde Ankara Bölgesi hakemlerinden Gürcan Hasova düdük çalacak. Hasova'nın yardımcılıklarını Yavuz Bahadır Ordu ve Caner Kurt yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Burak Güner olacak. Ligde yoluna emin adımlarla ilerleyen Yılport Samsunspor'un bugünkü mücadelede yedek ağırlıklı bir kadro ile sahada yer alması bekleniyor. Kırmızı-Beyazlılarda maç eksiği bulunan, sezon başından itibaren yeteri kadar forma şansı bulamayan ve genç isimlerin bu mücadelede forma giymesi bekleniyor. 


 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, VE, MUĞLASPOR, TARİHİNDE, BİR, İLK, GERÇEKLEŞİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı