İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
NEBİYAN DOĞA FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
NEBİYAN DOĞA FESTİVALİ HAZIRLIKLARI BAŞLADI
SAMSUN ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARIYLA KARŞILADI
SAMSUN ŞEHİDİNİ GÖZYAŞLARIYLA KARŞILADI
Haber Detayı
30 Mayıs 2022 - Pazartesi 12:57 Bu haber 835 kez okundu
 
SAMSUN DEVA'DA NELER OLUYOR ?
AK Partiden ayrılarak Deva partisinin kurulmasına öncülük eden Ali Babacan sürekli liyakat ve nepotizm vurgusu yaparken Samsun’da yaşananlara acaba nasıl karşılık verecek.
- Haberi
SAMSUN  DEVA'DA NELER OLUYOR  ?

SAMSUN DEVA’DA NELER OLUYOR?

Başlamadan bitiyor mu?
Samsun Deva Partisinde istifalar dikkat çekiyor.
Uzun zamandır il başkanının, il yönetimine dahil ettiği akrabaları  yanı sıra müvekkilleri, arkadaşları ve aile dostları ile kurduğu il yönetiminde azınlık kalan il yöneticileri yaşadıkları problemleri kendi içlerinde gidermeye çalıştıklarını sosyal medyalardan takip ediyorduk. Çözülmeyen sorunlardan ve birtakım sebeplerden dolayı Deva Partisinin 40 kişi olan Samsun il yönetiminden 16 kişinin ayrıldığını herkes biliyor iken şimdi de Tekkeköy ilçe başkanı, ilçe yönetimi üyeleri tüm ilçe teşkilat mensupları istifa etmişler. Tabii gerekçe yine il başkanı ve yakınları tarafından yapılan mobbing olduğu konuşulalar arasında.

Bu durum karşısında rahatsızlıklarını genel merkezlerine iletmiş ilçe teşkilatlarını genel merkezlerine iletmiş ilçe teşkilatları konu hakkında henüz geri dönüş yapılmamış olmasından kaynaklı birkaç ilçe birlikte aynı Tekkeköy ilçesi gibi komple istifa edecekleri konuşuluyor.
Yakın zamanda Samsun’da Deva Partisinde neler olacak hep birlikte göreceğiz. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN, , DEVA'DA, NELER, OLUYOR, , ?,
Yorumlar
Haber Yazılımı