Haber Detayı
06 Nisan 2024 - Cumartesi 10:58 Bu haber 143 kez okundu
 
Kurnaz görevi devraldı
İlkadım Belediyesi'nde 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi'nin ardından rekor oy alarak İlkadım Belediye Başkanı seçilen İhsan Kurnaz, görevi 2019'dan bu yana yürüten Necattin Demirtaş'tan devraldı.
BELEDİYE HABER Haberi
Kurnaz görevi devraldı

Devir teslim töreninde konuşan Kurnaz, Demirtaş'a teşekkür ederek yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

 

Törene, çeşitli siyasi ve toplumsal temsilcilerin yanı sıra vatandaşlar da katıldı. Konuşmasında, İlkadım'a hizmet etmek için birlikte hareket edeceklerini vurgulayan Kurnaz, Demirtaş'ın geçmişteki çalışmalarından dolayı minnettarlık duyduklarını ifade etti.

Devir teslim töreni sonrası gerçekleştirilen selamlama programında AK Parti Samsun İl Başkanı Mehmet Köse, İlkadım'ın geleceği ve hizmetleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. Köse, İlkadım'ın istikrarlı bir şekilde kalkınması için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini belirtti.

İlkadım Belediye Başkanı Kurnaz ise, göreve geldikleri günden itibaren hızla harekete geçerek vaat ettikleri projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyledi. Kurnaz, İlkadım'ın kentsel dönüşümü gibi önemli konuları ele alacaklarını ve halkın yaşam kalitesini artırmak için ellerinden geleni yapacaklarını vurguladı.

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Kurnaz, görevi, devraldı, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı