Haber Detayı
06 Nisan 2024 - Cumartesi 10:42 Bu haber 136 kez okundu
 
Atakum’da Serhat Türkel dönemi başladı
31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi’nde rakiplerine açık ara fark atarak Atakum Belediye Başkanı seçilen Serhat Türkel, mazbatasını aldı.
BELEDİYE HABER Haberi
Atakum’da Serhat Türkel dönemi başladı

EN YAKIN RAKİBİNE 22 BİN OY FARK ATTI
İlçe Seçim Kurulu’na gelerek mazbatasını alan Türkel’i, Atakum Belediyesi önünde yoğun bir kalabalık karşıladı. Seçim maratonunu en yakın rakibinden 22 bin oy önde tamamlayan Türkel, Atakum Belediyesi’nde görevine başladı.

SEÇMEN KARARINI VERDİ
Türkel’in başkanlığının kesinleşmesiyle CHP Atakum’da, 2019 Yerel Yönetimler Seçimi’nin ardından 2024’te de önemli bir zafer kazandı. Türkel, 31 Mart Pazar günü gerçekleşen seçimde 54 bin 127 oy ve yüzde 48.44 oy oranıyla; Ak Parti Adayı Özlem Maraş ile İYİ Parti Adayı Adem Bektaş’a büyük fark attı.

TÜRKEL’E SEVGİ SELİ
Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, ilk görev gününde vatandaşların ve belediye personelinin tebriklerini kabul etti. Yoğun sevgi seliyle karşılanan Türkel,  duygularını paylaşarak şöyle konuştu: “ Sevgili hemşehrilerim, bugün sessiz sedasız mazbatamızı aldık ve göreve başladık. Sevincimizi paylaşan vatandaşlarımızın hayırlı olsun dileklerini kabul edip, hızlıca çalışmalarımıza başladık. Bugün kutsal bir gün. Tüm vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni kutluyoruz. Ramazan Bayramı’ndan sonra Atakum Belediyesi Meydanı’nda 15 Nisan Pazartesi günü gerçekleştireceğimiz coşkulu kutlamaya tüm halkımızı  bekliyoruz.”
Kaynak: Editör:
Etiketler: Atakum’da, Serhat, Türkel, dönemi, başladı,
Yorumlar
Haber Yazılımı