Haber Detayı
28 Eylül 2023 - Perşembe 15:48 Bu haber 1051 kez okundu
 
ÇARŞAMBALILAR TSM KOROSU SEZONU KONSERLE AÇIYOR
Samsun'da Türk Sanat Müziği korosu ile geçen sezon ilk konserini veren Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği bu sezona da şef Vehbi Tezcan yönetiminde harika bir repertuar ile giriş yapıyor.
YAŞAM / SAĞLIK Haberi
ÇARŞAMBALILAR TSM KOROSU SEZONU KONSERLE AÇIYOR

Samsun'da geçtiğimiz sezon kurulan Çarşambalılar Yardımlaşma ve Haberleşme Derneği Türk Sanat Müziği Korosu yeni sezona şef Vehbi Tezcan yönetiminde muhteşem bir başlangıçla yaptı. Dernek başkanı Dt. Hüseyin Avni Özdemir açılış konuşmasında "-İlk konserimizin ardından bana ve dernek yöneticilerimize gelen sayısız teşekkür dönüşleri bizi çok memnun etti. Dolayısıyla ikinci sezonumuzda da konserimize gelecek davetlilerimizi daha da çok mutlu edeceğimizden şüphem yok. Derneğimizin Türk Müziğine ve Kültürüne katkı sağlıyor olması bizim için özel bir payedir. Başta koro şefimiz sayın Vehbi Tezcan' a ve siz kıymetli koro üyelerine teşekkürlerimi iletiyor ve yeni sezonda başarılar diliyorum" diye konuştu.


Konser repertuarını hazırlayan Şef Vehbi Tezcan; "19 Aralıkta bu yılın ilk konseri için Türk Sanat Müziğinin eşsiz eserlerini özenle seçerek koromuzla paylaştım. 19 Aralık konserimize de gelecek izleyicilerimize sanat dolu güzel bir konser sunacağımızdan hiç şüphem yok. Koromuz birbirinden yetenekli ve Türk Sanat Müziğine gönül veren kişilerden oluşuyor. Böyle güzide bir topluluğa şef olduğum için çok mutluyum ve kendimi şanslı görüyorum" dedi. Bu sene koroya yeni katılan Türk Sanat Müziği gönül dostlarına hoş geldiniz diyerek yeni sanat sezonunun çalışmalarına başladı.

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇARŞAMBALILAR, TSM, KOROSU, SEZONU, KONSERLE, AÇIYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı