Haber Detayı
23 Aralık 2020 - Çarşamba 08:29 Bu haber 7039 kez okundu
 
BİR HAYALİMİZ VAR
Orçun Demirsoy yazdı. Bir hayalimiz var...
- Haberi
BİR HAYALİMİZ VAR

Samsunspor haber - Samsundan habaerler - Samsun haber  

Hepimizin ortak Sevdası elbette tek kelime ile Samsunspor’dur.

Süper Lig'e dikmişiz gözümüzü o sene İşte bu sene diyor ve haykırıyoruz, Şampiyon, Şampiyon, Şampiyon, Samsunspor diye…

Çok değil 3 sezon öncesine gidersek yok olmaya mahkum edilmiş bir Samsunspor gözlerimin önüne geliyor.

Karanlık bir dehlizden bir el uzanmış ve Samsunspor'u çekip kurtarmıştı büyük başkan.

Ne yaparsak yapalım öncelikle geçmişi asla unutmayacağız. Çok şey değişti, çok sular aktı o köprünün altından. Dünyamız değişti sevdiklerimiz birer birer insanlığın başına bela olan bu hastalık yüzünden hayatlarını kaybettiler.

Bunca acı, bunca keder ortamında yüzümüzü güldüren Samsunspor gerçeği var bugün.

Başkana minnettarız.

Elbette takımımıza eleştiri yapacağız, yerinde ve kararında. Çünkü unutulmamalı herkes gider biz kalırız. Bizim sevgimiz bakidir, asla hiçbir şekilde değişemez.

Gelelim Ertuğrul Hocamıza;

Ertuğrul Hoca'nın bir önceki basın toplantısında yapmış olduğu analizler dikkatimi çekti. Birçoğuna katılıyorum, pek azına da katılmıyorum.

Samsunspor'un gerçeklerinden oynadığı futboldan oyuncuların kalitesinden bahsettiği Ertuğrul hocaya, Elbette hak vermemek mümkün değil, lakin hep de olaylara tek taraflı bakmamak gerekiyor. Süper Lig yolunda amacımız Samsunspor'u yıpratmak asla olamaz ama kafamızdaki bazı soru işaretleri ve söylentiler dikkat çekici.

Hocam futbolcularına toz kondurmuyor. Çok güzel.  Sen yine de dikkat et hocam aklıma Nasrettin Hoca'nın hikayesi düştü. Sizlerle paylaşmak istiyorum;

 Günün birinde Nasrettin Hoca pazara gitmek için eşeğine biner ve yola koyulur bir süre gittikten sonra eşek huysuzlanır ve hoplayıp zıplamaya başlar derken, Nasrettin Hoca birden eşekten düşüverir. Düşer düşmesine de çevresinde toplanan çocuklar toplu halde bağırmaya başlarlar. Nasrettin Hoca eşekten düştü, Nasrettin Hoca eşekten düştü diye. Hoca şöyle bir sağına soluna bakınır ve eşe dosta rezil olmamak için Ey ahali eşekten düşmedim, ben zaten eşekten inecektim deyi verir.

Gelelim Samsun sporumuzun dünkü maçına yine oynadığı oyunu 90 dakikaya yayamayan girdiği pozisyonları cömertçe harcayan oyunun bazı bölümlerinde ise vasatın altında kalan bir Samsunspor vardı.

Dünkü maçın özeti bu idi.

Fakat şükür ki 3 puanı tek golle de olsa aldık Burak ve Saviçeviç maçın iyilerindendi. Gyasi bildiğimiz gibi umutsuz vaka.

Gökhan Alsan gol atmasına rağmen eski günlerinden uzak bir görüntü verdi.

Nadir’in ise sakatlanması hiç iyi olmadı Keven Boli hazır gibi değil.

Bütün bunları üst üste koyarsak aldığımız 3 puan bizim için altın değerinde fakat dün akşam Boluspor değil de dişli bir takım olsaydı rakip, ne yapardık, ne olurdu onu da sizin takdirinize bırakıyorum.

Artık kalan 2 maçı da kayıpsız atlatıp bir an önce devre arasında gereken tedbirlerin alınması elzem olmuştur. Hepimizin tek arzusu Samsunspor'u layık olduğu Süper Lig'de görmektir.

Kalın sağlıcakla…

Kaynak: Editör:
Etiketler: BİR, HAYALİMİZ, VAR,
Yorumlar
Haber Yazılımı