Haber Detayı
13 Nisan 2024 - Cumartesi 11:07 Bu haber 83 kez okundu
 
Başkan Türkel’den anlamlı ziyaret
BELEDİYE HABER Haberi
Başkan Türkel’den anlamlı ziyaret

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, seçim zaferinin ardından ilk ziyaretini Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi’nde gerçekleştirdi. Vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayan Başkan Türkel, “İleri yaştaki vatandaşlarımızın sağlık ve sosyal hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak için tüm imkânlarımızı kullanacağız.” dedi.

31 Mart Yerel Yönetimler Seçimi’nde büyük zafer kazanarak Atakum Belediye Başkanı seçilen Serhat Türkel, Özel Akay Narin Yaşlı Bakım Merkezi’ni ziyaret etti. Başkan Türkel vatandaşların Ramazan Bayramını kutlayarak, tek tek sohbet etti.

BAŞKAN TÜRKEL’E TEBRİK

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren yaşlı vatandaşlar, seçim zaferi dolayısıyla Başkan Türkel’i tebrik ettiler. Merkezde yürütülen çalışmaları da inceleyen Türkel, ziyaret ile ilgili şöyle konuştu: “Merkezimizde bulunan vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı kutladık. Büyüklerimizin taleplerini dinlemek ve dualarını almak bizim için son derece anlamlı. Atakum Belediyesi olarak ileri yaştaki vatandaşlarımızın sağlık ve sosyal hizmetlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak ve yaşam kalitelerini artırmak için tüm imkânlarımızı kullanacağız.”

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Türkel’den, anlamlı, ziyaret,
Yorumlar
Haber Yazılımı