Haber Detayı
13 Nisan 2024 - Cumartesi 10:50 Bu haber 89 kez okundu
 
Başkan Türkel’den birlik çağrısı
CHP Samsun İl Teşkilatı’nın bayramlaşmasına katılan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, “Memleketimizde ortak sorunlarımız var. Bu ortak sorunları hep birlikte çözecek adım için, bu bayram fırsat olsun.“ dedi
BELEDİYE HABER Haberi
Başkan Türkel’den birlik çağrısı

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, Ramazan Bayramı kutlamaları kapsamında CHP Samsun il ve ilçe teşkilatı üyeleri ve vatandaşlarla bir araya geldi. Atakum Belediyesi Büyük Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine; CHP Samsun Milletvekili Murat Çan, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, CHP Samsun il ve ilçe teşkilatı üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende sevgi seliyle karşılanan Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, vatandaşların taleplerini tek tek dinledi. 

 

“EL ELE VE DAYANIŞMAYLA”

CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Özdağ, programda yaptığı açılış konuşmasında, ”Ramazan Bayramı’nın Samsun’a, ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyorum. Hep birlikte el ele, dayanışma ve ülkemizi aydınlık yarınlara taşıma düşüncesiyle ve bir sonraki bayramı daha büyük keyifle Atakum’da, Samsun’un pek çok yerinde yaşamanın isteğiyle; hepinizin bayramını kutluyorum.” dedi. 

 

“BAYRAMIMIZ MÜJDE HALİNDE GELDİ”

CHP Samsun Milletvekili Murat Çan törende, “31 Mart’ta yaşadığımız arefeden sonra bayramımız, 2028 Seçimleri ve 2029 Yerel Seçimleri için bize büyük bir müjde halinde geldi. Emeği geçen bütün il ve ilçe örgütümüze sonsuz teşekkür ediyorum.” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü: “Pazartesi itibarıyla meclis çalışmalarımız başlayacak. Türkiye çapında yaşadığımız mutluluğu Samsun’a da yaşatmak için, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da var gücümüzle gayret edeceğiz. Atakum seçimlerinde büyük farkla kazandıran örgütümüze, başta Başkanımız Serhat Türkel ve Belediye Meclis üyelerimiz olmak üzere; emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum.”

 

“ORTAK SORUNLARA YÖNELELİM”

Atakum Belediye Başkanı Serhat Türkel, programda yaptığı konuşmada birlik mesajı verdi. Başkan Türkel, “Bayramlar barışmaktır. Barışalım, birleşelim ve ortak sorunlara yönelelim. Memleketimizde ortak sorunlarımız var. Bu ortak sorunları hep birlikte çözecek adım için, bu bayram fırsat olsun. Demokrasi savunucusuyuz ve Atakum Belediyesi halkın belediyesi dedim. Ben her zaman halkın içinde olacağım.” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: Başkan, Türkel’den, birlik, çağrısı,
Yorumlar
Haber Yazılımı