İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
Haber Detayı
07 Mart 2024 - Perşembe 14:45 Bu haber 73 kez okundu
 
Cumhur İttifakı MHP Alaçam Belediye Başkan Adayı Ramazan Özdemir, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında duygu dolu bir mesaj paylaştı.
- Haberi

Ramazan Özdemir, mesajında kadınların toplumun temel direği olduğunu vurgulayarak, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, tüm kadınlarımıza sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Kadınlar, hayatımızın her alanında varlık gösteren, topluma değer katan değerli bireylerdir. Ailenin temel taşı olmanın yanı sıra, eğitimden sağlığa, ekonomiden siyasete kadar birçok alanda önemli roller üstlenmektedirler" dedi.

MHP olarak kadın haklarına her zaman destek verdiklerini belirten Ramazan Özdemir, adil ve eşit bir toplumun kadın-erkek eşitliğiyle mümkün olabileceğini ifade etti. Bu doğrultuda, kadın-erkek eşitliğini sağlamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

Alaçam Belediye Başkanı olduktan sonra kadınların yaşamına dokunacak projeler hayata geçireceklerini belirten Ramazan Özdemir, kadınların sosyal ve ekonomik hayata daha etkin katılımını sağlamak amacıyla çeşitli çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Ayrıca, kadın sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliğini artırarak, kadınların karşılaştığı sorunlara çözüm üreteceklerini dile getirdi.

Mesajının sonunda, şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere tüm kadınlara sağlık, mutluluk ve başarılar dileyen Ramazan Özdemir, 8 Mart'ın anlam ve önemine vurgu yaparak kadınları bir kez daha saygıyla selamladı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ,
Yorumlar
Haber Yazılımı