Haber Detayı
07 Mart 2024 - Perşembe 14:38 Bu haber 63 kez okundu
 
MHP Salıpazarı Belediye Başkan adayı Osman Yüksel, "8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlu Olsun!" diye konuştu.
- Haberi

Cumhur İttifakı MHP Salıpazarı Belediye Başkan Adayı Osman Yüksel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı. Mesajında, "Dünyamızı güzelleştiren, hayatımıza anlam katan tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarım" diyen Yüksel, kadınların toplumdaki önemini vurguladı.

Yüksel mesajında şunlara yer verdi:

"Kadınlar, ailemizin temel taşı, toplumumuzun en önemli unsurlarıdır. Hayatımızın her alanında varlık gösteren, fedakarlıkları ve katkılarıyla her daim yanımızda olan kadınlarımız, her türlü övgüye layıktır.

MHP olarak, her zaman kadınların toplumda hak ettiği yere ulaşması için mücadele ettik. Bu vesileyle, kadınlarımızın eğitimde, iş hayatında, siyasette ve diğer alanlarda daha fazla yer almaları için gerekli adımların atılmasının önemini bir kez daha vurgulamak istiyorum.

Salıpazarı'nda da, kadınlarımızın aktif bir şekilde belediyecilik çalışmalarına katılması için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Kadınlarımızın fikirlerini ve önerilerini alarak, ilçemizi hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, şehit ve gazi anneleri başta olmak üzere 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyor, tüm kadınlara sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum."

Kaynak: Editör:
Etiketler: ,
Yorumlar
Haber Yazılımı