Haber Detayı
14 Kasım 2020 - Cumartesi 10:00 Bu haber 2244 kez okundu
 
YÜKSEL YILDIRIM '' ROMA BİR GÜNDE KURULMADI ''
Plumain ve Edwin Gyasi'nin kendilerini eleştirenlerin yüzünü kara çıkaracaklarını ifade eden Başkan Yıldırım, "Bekleyip göreceğiz. Amaç Şampiyon olmak. Transferde her aldığın oyuncu tam isabet olacak diye bir şart yok eğer verdiğin para milyon Euro'nun altında ise. 5 transferin 3'ü çok iyi ise biz demek ki başarılı transfer yapmışız. Ben takım kurmuyorum. Kulüp kuruyorum " dedi.
- Haberi
YÜKSEL YILDIRIM '' ROMA BİR GÜNDE KURULMADI ''

Samsunspor Haber - Samsundan haberler 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sezon başından bu yana bir türlü kendilerinden bekleneni veremeyen Plumain ve Edwin Gyasi'ye destek çıktı. Bu iki oyuncunun kendilerini eleştirenlerin yüzünü kara çıkaracaklarını ifade eden Başkan Yıldırım, "Bekleyip göreceğiz. Amaç Şampiyon olmak. Transferde her aldığın oyuncu tam isabet olacak diye bir şart yok eğer verdiğin para milyon Euro'nun altında ise. 5 transferin 3'ü çok iyi ise biz demekki başarılı transfer yapmışız" dedi. 

ROMA BİR GÜNDE KURULMADI

  Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, geleceği inşa ettiklerini söyledi. 12. adamın sorularını her zaman olduğu gibi sosyal medya hesabı üzerinden yanıtlayan kırmızı beyazlı ekibin Başkan Yıldırım, "Geçen yıl TFF 1. Lig iskeletini kurmuştuk. Şimdi de geleceği inşa ediyoruz. Roma bir günde kurulmadı. Ben takım kurmuyorum, bir kulüp kuruyorum. Yıllar alacak. Sürdürülebilir bir başarı istiyorum Samsunspor'da. Bunun içinde biraz sabır gerekli" diye konuştu. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜKSEL, YILDIRIM, '', ROMA, BİR, GÜNDE, KURULMADI, '',
Yorumlar
Haber Yazılımı