Haber Detayı
11 Ocak 2021 - Pazartesi 11:00 Bu haber 2219 kez okundu
 
YÜKSEL YILDIRIM '' GÜCÜM SIFIRDI ÖLÜMDEN DÖNDÜM''
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım sağlık durumu ile ilgili Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada '' Gücüm sıfırdı, ölümden döndüm'' dedi.
- Haberi
YÜKSEL YILDIRIM '' GÜCÜM SIFIRDI ÖLÜMDEN DÖNDÜM''

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber 

 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'ın sağlık durumu nasıl sorusunun cevabı merak ediliyordu. Başkan Yıldırım, twitter hesabından son durumuyla ilgili müjdeli haberi verdi. Başkan Yıldırım, her geçen daha iyiye gittiğini; enfeksiyon riskinin bulunması sebebiyle bir süre daha karantina da kalacağını sevenleriyle paylaştı. İşte özellikle kırmızı beyazlı taraftarların büyük merak içerisinde oldugu konu hakkında Başkan Yıldırım'ın o mesajı; 

 

ŞİMDİ ÇOK DAHA İYİYİM

 

"Her geçen gün daha iyiye gidiyorum. Yavaş bir iyileşme süreci içindeyim. 3 ay daha tedavim sürecek evde. Enfeksiyon riski var. O nedenlerle karantinadayım. Tedavilerim ve Fizyotrapist ile güç kazanıyorum. Güçüm sıfırdı. Ölümden döndüm. Allah'a şükürler olsun şimdi çok daha iyiyim". Hatırlanacağı üzere Başkan Yıldırım, nefes darlığı ve kuru öksürük ile başlayan covıd-19 süresinde yoğun bakımda tedavi görmüş ve durumunun iyiye gitmesiyle beraber hastaneden taburcu olmuştu. 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜKSEL, YILDIRIM, '', GÜCÜM, SIFIRDI, ÖLÜMDEN, DÖNDÜM'',
Yorumlar
Haber Yazılımı