Haber Detayı
06 Mart 2024 - Çarşamba 17:14 Bu haber 90 kez okundu
 
Yeniden Refah'tan: "Gençlerin Oylarına Talibiz"
- Haberi
Yeniden Refah'tan:

Samsun'da yerel seçim heyecanı artarken, Sevdamız Samsun Genel Merkezi'nin ilk ziyaretçisi belli oldu. Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan adayı Kemalettin Tangal, "Sevdamız Samsun" ve "Sevdamız İlkadım" sloganları ile yola çıktığını duyurdu.

Tangal, Sevdamız Samsun Genel Merkezi'ni ziyaret ederek Başkan Nuri Seven ve yönetim kurulu ile bir araya geldi. Ziyarette İlkadım'da yapmayı planladığı projeleri anlatan Tangal, 20 bin gencin oy kullanacağı bu seçimde gençlerin oylarına talip olduğunu söyledi.

Gençlere ve İlkadım'a Odaklı Vizyon

İlkadım'ı gençlerin ve ailelerin rahatlıkla yaşayabileceği bir ilçe haline getirmeyi hedeflediğini belirten Tangal, "Gençlerimizin eğitim, spor ve sanat gibi alanlarda kendilerini geliştirebilmeleri için gerekli imkanları sağlayacağız. Parklar, bahçeler ve sosyal alanlar inşa ederek İlkadım'ı daha yaşanabilir bir ilçe haline getireceğiz" dedi.



Sevdası Samsun olan herkese kapımız açık


Sevdamız Samsun Genel Merkezi Başkanı Nuri Seven ise Tangal'a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, "Sevdası Samsun olan herkese kapılarımız açık. Yeniden Refah Partisi'nin İlkadım'da da başarılı olacağına inanıyoruz. Seçim çalışmalarında başarılar dileriz" dedi.

Ziyaretin sonunda Genel Başkan Seven, Yeniden Refah Partisi İlkadım Belediye Başkan adayı Kemalettin Tangal'la ziyaretin anısına Sevdamız Samsun Genel Merkezi özel olarak tasarlanmış kravatı hediye etti.

 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeniden, Refah'tan:, "Gençlerin, Oylarına, Talibiz",
Yorumlar
Haber Yazılımı