Haber Detayı
22 Ekim 2022 - Cumartesi 07:23 Bu haber 443 kez okundu
 
Yeni Otopark Geliyor !
Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda Yılport Samsunspor evinde Adanaspor ile oynayacak. Muş 1984 Muşspor'u eleyen Kırmızı-Beyazlı ekip Adanaspor ile Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda kozlarını paylaşacak. Maçlar 8-9-10 Kasım 2022 tarihlerinde oynanacak.
GÜNDEM Haberi
Yeni Otopark Geliyor !

Otopark ve meydan düzenlemesi kapsamında ,Bankalar Caddesi ile Kuyumcular Çarşısı arasında bulunan Anakent İş Merkezi'nin yıkımı Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Yıkım çalışmasında dış cephenin sökülme işleminde sona gelindi. Dış cephenin sökülmesinin ardından betonarme kısımlar yıkılacak. 3-4 ay sürmesi beklenen yıkımın ardından iş merkezinin yerine 3 katlı yeraltı otoparkı yapılacak. Üstü ise yeşil alan ve kafe-restoran olarak şehre kazandırılacak.

Yıkım çalışması hakkında bilgi veren Samsun Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri İlhan Bayram, “Anakent İş Merkezi’nin yıkımına başlandı. Yıkım ihalesinin akabinde müteahhit yıkıma girişti. İlk önce çerçeve üzerindeki demir aksam, pencereler ve içerideki eşyalar sökülüyor. Bu işlemlerin ardından da betonarmenin yıkımına geçilecek. Binanın tam anlamıyla yıkılması 3-4 ayı bulur. Yüksek bir bina olduğu için yıkımı kolay değil. Ayrıca binanın çevresinde yerleşimler var. Çevredeki yapılara zarar vermeden yıkılacak” dedi.

 

samsunşehırgazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: Yeni, Otopark, Geliyor, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı