Haber Detayı
26 Şubat 2021 - Cuma 10:35 Bu haber 1424 kez okundu
 
VALİ DAĞLI'DAN DESTEK ÇAĞRISI
Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, koronavirüsle mücadelede örnek iller arasında gösterilmek için vatandaşlardan destek istedi.
- Haberi
VALİ DAĞLI'DAN DESTEK ÇAĞRISI

Vali Dağlı'dan dikkat çeken korona mesajı! Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı,  koronavirüsle mücadelede örnek iller arasında gösterilmek için vatandaşlardan destek istedi 

 

Samsun Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, artışa geçen koronavirüs vakalarının önüne geçebilmek ve yeniden örnek şehirler arasında gösterilmek için vatandaşlardan destek beklediğini ifade etti. 

 

 

SON DURUM GÖRÜŞÜLDÜ

 

Kovid-19 Değerlendirme Toplantısı,  Vali Doç. Dr. Zülkif Dağlı başkanlığında gerçekleştirildi.  Toplantıda koronavirüsün Samsun genelindeki son durumu, alınan tedbirler, yapılan denetimler ve aşılama çalışmalarının görüşüldü.

İSTİSMARA MÜSADE YOK

Vali Dağlı, toplantıda salgınla mücadelede uygulanan sokağa çıkma kısıtlamalarında, markete gitmek, çiftçi kayıt belgesine sahip olmak gibi nedenlerle sağlanan muafiyetlerin istismar edilmesine müsaade edilmeyeceğini ve denetimlerin tavizsiz sürdürüleceğini özellikle bir kez daha hatırlattı. 

"ZİYARETLERİ ERTELEYİN"

Tedbirlere uyan vatandaşlara teşekkür eden Vali Doç. Dr. Dağlı, ""Eş-dost, akraba, hasta ve taziye gibi ziyaretleri bir süre daha erteleyelim, cenazelerde 30 kişi sınırının aşılmamasına dikkat edelim. İlimizde yaşanan artışın önüne geçerek, yeniden örnek iller arasına girebilmek için tüm vatandaşlarımızın desteğini bekliyorum" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: VALİ, DAĞLI'DAN, DESTEK, ÇAĞRISI,
Yorumlar
Haber Yazılımı