Haber Detayı
27 Ocak 2021 - Çarşamba 10:04 Bu haber 3497 kez okundu
 
ÜÇ PUANDAN FAZLASI... ORÇUN DEMİRSOY YAZDI
Orçun DEMİRSOY yazdı... ÜÇ PUANDAN FAZLASI
- Haberi
ÜÇ PUANDAN FAZLASI...  ORÇUN DEMİRSOY YAZDI

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haberleri 

 

Açık söylemek gerekirse Samsunspor ve Altay her iki devredeki oyunları ile Türkiye 1.Ligi standardının çok üzerinde bir müsabaka çıkardılar.

 Her iki takımı da tebrik etmek gerekir. Ortaya koydukları mücadele ile kıran kırana geçen bir 90 dakika izlettiler bizlere

Son dakikalarda da olsa gelen gol Samsunspor’un pozitif futbolunu taçlandırdı.

Samsunspor bildiğimiz Samsunspor’dan çok farklı bir görüntü verdi. Üretkenlik adına çok fazla pozisyona giremesek de yakaladığımız net fırsatlar oldu. Her şeyden önce ürkek futbol yerine daha kollektifbir oyun sergileyen ve ne yaptığını bilen bir Samsunspor izledik Pazar akşamı.

Yapılan transferler gerçekten nokta atışı olmuş. İlk maçları olmasına karşın yeni transferler sahada sırıtmadı.

Gökhan Karadeniz ve Yasin Öztekin Brice Dja Djedje’ye oranla biraz daha tutuk başladılar müsabakaya

1-2 maç sonra gerçek güçlerini yansıtacaklardır.

Brice Dja Djedje ise maçın, Nadir Çiftçi ile beraber tek kelime ile yıldızlarıydı. Buna sonradan oyuna dahil olan İlyas Kubilay Yavuz’da dahil

İlyas Kubilay ise yine akıl dolu pasları ile hem zekasını hem de golde katkısını konuşturdu ve bu kadroda her zaman kendine yer bulacağını bir kez daha ispatladı.

Yeni transferlerden Mathias Coureur son dakikalarda maça dahil olduğundan kendini çok gösterme fırsatı olmadı ama kaldığı dakikalarda beni umutlandırdı. Altay maçı bizim için hem yeni transferlerimizi görmek açısından hem de zirve yarışındaki mücadelemizi sürdürmemiz açısından 3 puandan çok daha fazlasıydı. Altay maçı golümüz geç gelmiş olsa da her istediğimizi aldığımız keyifli bir karşılaşma oldu.

Son olarak, geçen sezon Erzurumspor'la TFF 1. Lig'de şampiyonluk yaşayan sol bek oyuncusu Mücahit Albayrak'la anlaşma sağladık.

Teknik ekip ve futbolcu kardeşlerimizle beraber emeği geçen herkesi alınan galibiyet dolayısı ile tebrik ederim.

 Samsunspor yapılan transferler ile gücüne güç katmıştır. Yapılan bunca yatırım ve emeklerin karşılığı sezon sonunda Şampiyonluk olarak bu şehre geri dönecektir.

Böylelikle sadece Samsunspor değil Şehrimizde sınıf atlayacaktır.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÜÇ, PUANDAN, FAZLASI..., , ORÇUN, DEMİRSOY, YAZDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı