Haber Detayı
24 Şubat 2024 - Cumartesi 11:29 Bu haber 125 kez okundu
 
TÜFEKÇİ BAFRA 'DA !
SEÇİM 2024 Haberi
TÜFEKÇİ BAFRA 'DA !

Büyük bir konvoy eşliğinde Bafra'ya giden İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, burada kendisini bekleyen kalabalığa teşekkür ederek, "Bu şehrin en büyük ve önemli ilçelerinden olan Baframızda böylesine bir kalabalık ile çalışmak ve karşılanmak, halk tarafından bize gösterilen ilgi ve teveccühün kanıtıdır. Bu coşkunun gösterdiği tek bir şey var o da İyi Parti her ilçede ve büyükşehirde güçleniyor" dedi.

İlçe teşkilatlarının yoğun bir tempoda çalıştıklarını vurgulayan Tüfekci, Samsun genelindeki tüm teşkilatlara teşekkür etti. Bafra'da seçim çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten Tüfekci, "Görüyorum ki Bafra tek yürek olmuş, kazanmak için çalışıyor. 17 ilçemizde de seçim için özenle seçilmiş adaylarımız var. Teşkilatlarımızın çalışmaları takdire şayan nitelikte. 31 Mart, Bafra'nın ve bu şehrin kurtuluşu olacaktır" ifadelerini kullandı.

Seçim çalışmalarında sivil toplum kuruluşlarına da önem veren Tüfekci, Genç İş Adamları Derneği ve Kosovalılar Derneği'ni ziyaret etti. STK ziyaretlerinde önemli konularda istişarelerde bulunduklarını dile getiren Tüfekci, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Biz hiçbir kesimi ayırt etmeden bir ve beraber olursak, bu şehir ayağa kalkar. Birliğimiz için, beraberliğimiz için 31 Mart’ta oyumuzu iyiden yana kullanalım" şeklinde konuştu.

 

Tüfekci ayrıca, Büyükşehir Belediyesi'nin Bafra Ovası'na yapmayı planladığı Sebze ve Meyve Hali projesine karşı çıkarak, projenin kamu yararı taşımadığı gerekçesiyle İdare Mahkemesi tarafından onaylanmadığını belirtti. Tüfekci, projeyi eleştirerek, "Büyükşehir, Türkiye'nin en verimli ovalarından birinin ortasına beton dökmeye kararlı. Çarşamba Ovası'na yapılan biyokütle enerji santrali ile aynı zihniyet, Bafra Ovası'nda da halkın zararına bir projeyi hayata geçirmeye çalışıyor. Biz halkın sesi olmak için buradayız, projelerimiz halkın çıkarlarına odaklı" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜFEKÇİ, BAFRA, 'DA, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı