Haber Detayı
13 Aralık 2023 - Çarşamba 13:08 Bu haber 195 kez okundu
 
TABURCU OLDU
MKE Ankaragücü eski Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler taburcu oldu. Hastaneden ayrılırken görüntülendi.
GÜNDEM Haberi
TABURCU OLDU

Süper Lig'in 15'inci haftasında MKE Ankaragücü ile Çaykur Rizespor arasında oynanan karşılaşmanın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın yumruklu saldırısına uğrayan hakem Halil Umut Meler, bu sabah yapılan son kontrollerinin ardından Ankara'da tedavi gördüğü hastaneden taburcu edildi. 

 

Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının bitiş düdüğünün ardından sahaya giren MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruk attı. Aldığı darbeyle yere düşen Meler'in etrafını güvenlik güçleri sardı. Olayla ilgili başlatılan soruşturmada Faruk Koca'nın da aralarında bulunduğu 3 şüpheli tutuklandı. 

Ankara Hastanesi Başhekimi Dr. Mehmet Yörübulut, "Herkese geçmiş olsun. Hocamızı taburcu ettik. Morali gayet iyi. Gittiği yerde kontrollerini olacaktır. Gözündeki ufak şişlik dışında bir sorunu kalmadı. Travma nedeniyle boyunda bir düzleşme oluşmuş sadece. Tedbir amaçlı boyunluk taktık. Kırık zamanla iyileşecek, küçük bir çatlaktı zaten. Kanama da kalmadı. Hakemliği bırakmakla ilgili bir şey söylemedi, o konuyu kendisi söyleyecektir." dedi.

Basın mensuplarına açıklama yapmayan Meler, aracına binmeden basın mensuplarına teşekkür ederek, el salladı. Özel araçla İzmir'e doğru yola çıkan Meler'e eski hakem Yunus Yıldırım eşlik etti.  Süreci takip eden tüm basın mensuplarından özür dilediğini ama yaşanan süreçle ilgili kendini toparladıktan sonra açıklama yapacağını söyledi.

 

HABER 3

 

 
Kaynak: Editör:
Etiketler: TABURCU, OLDU, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı