Haber Detayı
16 Aralık 2020 - Çarşamba 09:29 Bu haber 4116 kez okundu
 
SAMSUNSPOR MORAL BULDU
Orçun Demirsoy yazdı.
- Haberi
SAMSUNSPOR MORAL BULDU

Samsun haber - Samsundan haberler - Samsunspor haber

Dün akşam Balıkesirspor, Samsunspor maçı için söylenecek o kadar şey var ki aslında. Nereden başlayacağımı bilemiyorum.

Öncelikle Bu maç Bursaspor maçının telafisi niteliğindeydi

 Bursaspor maçı sonrası Başkan Yüksel Yıldırım'ın çıkışı Ertuğrul hocanın devre arasını işaret etmesi bazı futbolcular ile yolların ayrılacağı anlamını taşıyordu.

Sahada özellikle dün akşam ilk devre futbol adına her şeyi izledik takımımız adına, yardımlaşma ve pas trafiği mükemmeldi.

Samsunspor yüzde yetmiş topa sahip olma oranı ile oynarken rakip Balıkesirspor’un sadece 45 artı oynanırken uzaklardan gelen etkisiz bir şutu vardı. Onun dışında hiçbir varlık gösteremedi. 

Dün akşam Nadir maça damgasını vururken Vukan Saviçeviç gol Ssiftahını yaptı sonradan oyuna dahil olan Gyasi’nin ise kale ağzında kaçırdığı gol akıllara durgunluk verdi ve her zamanki gibi tartışılan futbolcu olmaya devam etti.

Nurullah'ın ise son haftalardaki yediği hatalı goller ise düşündürücü! Son haftalarda performansı düşük olan futbolcularımızdan biri de Erhan Kartal, Caner Arıcı'nın yokluğunda Erhan Kartal Bursaspor maçında adeta yenilgiyi hazırlayan adam oldu. Bu maçta da hatası oldu ama 1 golünde asistini hazırlamayı başardı. Erhan bu performansı ile Caner Arıcı’yı bizlere aratıyor.

Hep bahsediyorum, Samsunspor oynadığı oyunu 90 dakikaya yamıyor bu maçta da böyle oldu. İlk devrenin aksine ikinci devre 2’inci golü bulsak da Ezeh’in golüne engel olamadık. Rakibin maçın bitimine yarım saat kala farkı bire indirmesi takımda olumsuz bir hava estirdi.  Kısa sürede olsa bizlere acaba dedirtirken rakip takımın umutlarını Vukan Saviçeviç  77’inci dakikada attığı gol ile  bitirdi ve maça noktayı koydu.

Gerçekten böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı hepimize moral oldu. Bu maçtan ve özellikle Bursaspor maçından çıkartılacak birçok ders var. Takım olmayı başarabilirsek işler daha da kolaylaşacaktır. Dün akşam golden sonra sevinçlerini hocalarıyla paylaşan futbolcuların mutlulukları görülmeye değerdi. Bu bütünleşme ileriki haftalar için umut verdi bizlere…

Artık Gözler Başkan Yüksel Yıldırım’da iyisiyle kötüsüyle son sözü o söyleyecek!

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUNSPOR, MORAL, BULDU,
Yorumlar
Haber Yazılımı