Haber Detayı
22 Eylül 2020 - Salı 08:55 Bu haber 6045 kez okundu
 
SAMSUN'UN HAVASI FARKLI OLUR SAMSUNSPOR'UN HAVASI FARKLI OLUR samsun haber samsunhaber samsundan haberler samsundanhaberler samsunspor samsunspor haber orçundemirsoy
Orçun Demirsoy yazdı.
- Haberi
SAMSUN'UN HAVASI FARKLI OLUR SAMSUNSPOR'UN HAVASI FARKLI OLUR samsun haber samsunhaber samsundan haberler samsundanhaberler samsunspor samsunspor haber orçundemirsoy

Samsunspor haber - Samsundan haberler 

Hafta boyu yazdık çizdik tartıştık. Altay’dan alınan 1 puanı beğenende oldu beğenmeyende.

Ben yine yineliyorum Altay bu ligde bizim rakibimiz. Aldığı yenilgiye bakmayın.

Gelelim maçımıza

İkinci haftanın kapanış maçında rakibimiz Ümraniyespor’du. Her ne kadar topla oynama oranı lehimize olsa da ileride çoğalamayıp pozisyon üretmekte zorluk çektik.

Ümraniyespor klasik deplasman takımı hüviyetine bürünmesi, kendi yarı alanında kalıp pres yaparak kontratakla gol arama girişimlerinde bulunsa nadir gelişen atakları maçın yıldızı Kevin Boli’nin kontrolünde olgunlaşmadan eriyip gitti.

Tatsız tuzsuz İlk yarıda

Samsunspor'da Ümraniyespor’un oyununa ayak uydurunca vasat bir tablo ortaya çıktı ve devre 0-0 sona erdi.

Takımımız ikinci yarıya daha arzulu daha istekli çıktı. Hemen ikinci yarının başında rakibine ağırlığını hissettirmeye başladı. Dakikalar ilerledikçe orta alanı daha iyi kontrol etmeye başladık.

54. dakikada aradığımız istediğimiz gol, maçın yıldızlarından yeni transfer Tomane’den geldi.

Bu golden sonra ataklarını daha da yoğunlaştıran art arda hücumlar geliştiren Samsunspor'un diğer golleri 82'de penaltıdan Gökhan Alsan ve 90+5'te Enes İslam İlkim’den geldi.

Bu arada Burak Çalık farkını unutmamamız gerekiyor. O da dün akşamın yıldızlarındandı.

Bir önceki yazımda bol gollü bir galibiyet beklediğimi belirtmiştim. Yanılmadım. Çünkü Samsunspor'da bu hava var. Unutmayın Samsun’un havası farklı olur. Samsunspor’un havası farklı olur.

Oyuncularımızın kalitesi belli. Bu ligin üstündeki oyunculardan kurulu bir kadromuz var. Dün akşamın tek eksiği büyük Samsunspor taraftarıydı. Samsunspor bu ligin tozunu atacaktır.

Önümüzde Bandırmaspor deplasman maçı var. Ben o maçtan da son derece umutluyum. Oradan da galibiyetle döneceğimize inanıyorum.

Anlaşılan o ki kaldığımız yerden devam edeceğiz. Haftayı 3 gollü 3 puanla kapattık. Şimdi önümüz daha açık. Umarım bu galibiyet ile güzel bir seri yakalarız.

Bu galibiyet büyük Samsunspor taraftarına armağan olsun. Yüksel başkanı teknik ekibi ve futbolcuları tebrik ederim.

Sağlıkla kalın esenlikler dilerim.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'UN, HAVASI, FARKLI, OLUR, SAMSUNSPOR'UN, HAVASI, FARKLI, OLUR, samsun, haber, samsunhaber, samsundan, haberler, samsundanhaberler, samsunspor, samsunspor, haber, orçundemirsoy,
Yorumlar
Haber Yazılımı