Haber Detayı
03 Aralık 2020 - Perşembe 07:57 Bu haber 1784 kez okundu
 
SAMSUN'DA PAMUK KÖPEĞİN AYAKLARINI KESEN ŞAHSIN CEZASI 628 TL
Samsun'da ayakları kesilmiş vaziyette bulunan ''Pamuk'' isimli köpeğin sahibine 181 lira, kesim işlemini yapan komşuya ise 628 lira para cezası kesildi.
GÜNDEM Haberi
SAMSUN'DA PAMUK KÖPEĞİN AYAKLARINI KESEN ŞAHSIN CEZASI 628 TL

İKİ PATİNİN BEDELİ...

Hayvan Hakları Federasyonu (HAYTAP) yetkilileri sosyal medyada ''Patilerinin kesilen bedelinin 181 lira olduğunu Pamuk'a kim açıklamak ister?'' paylaşımları yaptı.

HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Samsun'un Havza ilçesine bağlı Memduhiye Mahallesi'ndeki Pamuk isimli köpeğin, ön ayakları kesilmiş halde bulunması üzerine, HAYTAP Samsun Temsilciliği harekete geçti. HAYTAP Samsun Temsilcisi ve Hayvan Gönüllüleri Derneği Başkanı Semra Antep'in Pamuk'u Samsun'a getirmesiyle Pamuk özel hayvan kliniğinde tedavi edildi ve talihsiz hayvan hayati tehlikeyi atlattı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü detaylı soruşturmaya göre Pamuk'un önce ateşli silahla yaralandığı, ardından da sahibi ve komşusu tarafından bacaklarının kesilerek tedavi edilmeye çalışıldığı anlaşıldı. İlk müdahalesi Samsun’da tamamlanan Pamuk, daha sonra kapsamlı bir tedavi için Ankara’ya götürüldü. Pamuk'un yürüteç protezle tedavisi Ankara’da devam ediyor.

TOPLAM 809 TL...

Doğa Koruma ve Milli Parklar 11'inci Bölge Müdürlüğü ekipleri, Pamuk'un sahibi H.S.'ye 181 TL, köpeğin patilerini kesen komşusu S.Ç.'ye de 628 TL para cezası verdi.  Pamuk'un emin ellerde olduğunu bildiren HAYTAP yetkilileri, "Müdahalemizle ve doğru insanlarla olduğu için ampute olmaktan kurtuldu. Ankara’da tüm kontrolleri yapılıyor. Amputasyon düşünülmüyor, bacaklarındaki yaralar iyileştiğinde protez çalışması başlayacak ve onun, yürüdüğünü göreceğiz hep birlikte. Bacaklarındaki yaralarla birlikte ruhundaki yaraları da iyileştirmeye çalışıyoruz. İnsan gördüğünde artık eskisi kadar titremiyor. Pamuk emin ellerde, aklınız kalmasın” dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN'DA, PAMUK, KÖPEĞİN, AYAKLARINI, KESEN, ŞAHSIN, CEZASI, 628, TL, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı