Haber Detayı
18 Mart 2024 - Pazartesi 10:36 Bu haber 154 kez okundu
 
OYUNCULARIN DİNLENMESİ ŞART!
Samsunspor'un Teknik Direktörü Markus Gisdol, Atakaş Hatayspor ile oynanan müsabaka sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
SPOR Haberi
OYUNCULARIN DİNLENMESİ ŞART!

Samsunspor'un Teknik Direktörü Gisdol, takımının performansını değerlendirirken özellikle ilk yarıdaki oyunlarını beğenmediğini ifade etti. Enerjilerinin ve güçlerinin neredeyse yok olduğunu belirten teknik direktör, ikinci yarıda biraz daha iyi bir performans sergilediklerini dile getirdi.

Gisdol, maçın ilk yarısında basit bir gol yediklerini ve bu durumun ardından geri dönmeye çalıştıklarını aktardı. İkinci yarıda aldıkları bazı tedbirler ve oyuncu değişiklikleriyle daha iyi bir oyun sergilediklerini belirten Gisdol, özellikle Alim'i ikinci forvet gibi kullanmalarının bu tedbirlerden biri olduğunu vurguladı.

Ancak, pozisyon üretmelerine rağmen bunları etkili bir şekilde değerlendiremediklerini dile getiren Gisdol, maçtan istedikleri sonucu alamadıklarını belirtti. Teknik direktör, oyuncularının uzun süredir dinlenme fırsatı bulamadıklarını ve bu nedenle milli arada iyi dinlenmelerini söylediğini aktardı.

Gisdol, oyuncularının performansından memnun olduğunu ve geriye kalan 8 maçta en iyi performanslarını sergileyeceklerine inandığını ifade etti. Ayrıca, Lubomir Satka'nın sakatlığıyla ilgili endişelerini dile getirerek, umarım sakatlığının ciddi olmadığını ve milli takıma katılacağını dile getirdi.

Son olarak, Satka'nın takıma geri döndükten sonra da en iyi katkıyı vereceğine inandığını belirten Gisdol, oyuncularının bugüne kadar mükemmel bir performans sergilediğini sözlerine ekledi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: OYUNCULARIN, DİNLENMESİ, ŞART!,
Yorumlar
Haber Yazılımı