İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
Bayram Bektaş'la yollar ayrıldı
Bayram Bektaş'la yollar ayrıldı
Haber Detayı
14 Eylül 2022 - Çarşamba 13:23 Bu haber 568 kez okundu
 
Kartal gelecek mi?
İsmail Kartal ile görüşen Başkan Yıldırım, teknik adam ile son kez bir araya gelecek. Kartal'ın olumlu veya olumsuz cevabı bekleniyor.
SPOR Haberi
Kartal gelecek mi?

Yılport Samsunspor'da Başkan Yüksel Yıldırım'ın, teknik direktörlük konusunda İsmail Kartal ile bir görüşme gerçekleştirdiği öğrenildi. 

Kırmızı beyazlı ekibin, takımı emanet etmek istediği tecrübeli teknik adam, Başkan Yüksel Yıldırım'a 'Başkanım Süper Lig'de takım çalıştırmak istiyorum' dedi. Buna rağmen Samsunspor'un teklifini değerlendireceğini ifade eden teknik direktör İsmail Kartal'ın nihai kararını bugün vereceği öğrenildi.  
 
Hocalık kariyerinde Karabükspor, Sivasspor, Mardinspor, Altay, Malatyaspor, Orduspor, Konya Şekerspor, Eskişehirspor, Gaziantepspor, Ankaragücü, Çaykur Rizespor, Konyaspor ve Erzurumspor olan İsmail Kartal, Fenerbahçe'de görev aldığı dönemlerle sükse yarattı. 

Sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Samsunspor, 5 haftada sadece 1 kez yüzü güldü. Geride kalan 4 haftada ise Kırmızı-Beyazlılar, 3 beraberlik 1 mağlubiyet aldı. Samsun Şehir Gazetesi

Kaynak: Editör:
Etiketler: Kartal, gelecek, mi?,
Yorumlar
Haber Yazılımı