Haber Detayı
07 Şubat 2024 - Çarşamba 11:47 Bu haber 138 kez okundu
 
KAÇAK BİLLBOARD ASMAK HARAMDIR !
SEÇİM 2024 Haberi
KAÇAK  BİLLBOARD ASMAK HARAMDIR !

Yeniden Refah Partisi Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Adem Güney, Vezirköprü ilçesinde düzenlenen bir etkinlikte yaptığı konuşmada, "ahlaklı belediyecilik" vurgusu yaparak, kendi maddi imkanlarıyla yürüttüğü seçim kampanyasına dikkat çekti. Güney, ahlaki değerlere uygun belediyecilik anlayışının, yolsuzluk, haksızlık ve israfa karşı olduğunu belirtti.

Özellikle billboard konusuna vurgu yapan Güney, 15 ayrı noktaya astırdığı billboardların parasını kendi hesabından ödediğini ifade etti. Rakip aday Halit Doğan'ın 600 noktaya astırdığı billboardların parasının nereden ödendiğini sorgulayan Güney, kaçak billboard asmakla kaçak su kullanmanın ahlaki olarak haram olduğunu belirtti.

Güney, belediyenin kaynaklarının şahsi reklamlar için kullanılmaması gerektiğini savunarak, kendi billboardlarının bedelini ödediğini ve rakip adayın billboardlarının maliyetini sorguladığını dile getirdi. Adaylar arasında kul hakkına saygı ve ahlaki sorumluluk çağrısı yaparak, bu konuda dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: KAÇAK, , BİLLBOARD, ASMAK, HARAMDIR, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı