Haber Detayı
09 Mart 2024 - Cumartesi 12:37 Bu haber 149 kez okundu
 
HÜSEYİN KARATAŞ YAZDI..
SPOR Haberi
HÜSEYİN KARATAŞ YAZDI..

PES ETMEK YOK HEDEF ANKARAGÜCÜ.!!

Evet Pazar günü Samsunspor’umuz ile Ankaragücü arasında son derece önemli bir maç var. Başkentin sarı lacivertli ekibi Ankaragücü, Emre Belezoğlu'nun liderliğinde gerçek bir güç haline geldi. Kupada yarı finale kaldılar ancak ligde düşmemeye oynamaktalar. Son iki maçta bir mağlubiyet ve bir beraberlikle 1 puan aldılar. 
Samsunsporumuz ise kötü başlayan ligde ipleri eline aldı ve tam anlamıyla esmeye başladı. 

Yani gidişatı geçen hafta ki kazayı unutup sürdürebilmek için kesinlikle kazanmamız gereken bir maç! Hocamız Markus Gisdol'a ve oyuncularımıza sonuna kadar inanıyor ve güveniyoruz bu da bir gerçek. Ancak pazar günü sahada Taylan Antalyalı'ya da biraz top oynaması için seslenmek istiyorum, bak Taylan kardeş sahada hayalet gibi dolaşma, yalancı koşular yapma, azıcık bedeninle birlikte ruhunda o asil formanın içinde birlikte hareket etsin, yani artık bize bir maç kazandır maç, geldiğinden beri belki de  3 maç doğru oynadın gerisi hikaye, böylemi 10 maç sonra o çok sevdiğin Galatasaray'ına dönüp seneye oynayacaksın, sana tavsiyem önce ekmek yediğin Samsunspor camiasını ligde tutmak için bişeler yap sonra lig bitti mi nereye gidersen gidersin Taylan Antalya'lı bilmem anlatabildim mi. 

Sevgili Samsun'lular maçımız Pazar günü saat 16.00'da, bilşndiği gibi Marius ve Vandrongelen cezalı ama ben inanıyorum ki yerlerine oynayacak olan oyuncularda en az onlar kadar başarılı olacaklardır, onun için tüm taraftarlarımızı maça davet ediyorum. 90 dakika boyunca susmayalım ve rakibe büyük baskı kuralım. BÜYÜK SAMSUNSPOR TAKIMINI VE BÜYÜK SAMSUNSPOR TARAFTARINI yine bütün Türkiye’ye gösterelim haydi haydi.

Ayrıca ilk maçta Ankara'da bizi 2-0 yenen Ankaragücü’ne karşı rövanş zamanıda geldi! Rövanştan galibiyetle ayrılalım. SAMSUNSPORLULAR olarak hep birlikte gönül verdiğimiz şehrimizin takımını ölümüne destekleyelim.!!

Neden mi çünkü  DAHA ÇOK ŞEY BAŞARACAĞIZ'DA ONDAN.

O zaman diyoruz ki BİR SEVDADIR SAMSUNSPOR...

Kaynak: Editör:
Etiketler: HÜSEYİN, KARATAŞ, YAZDI..,
Yorumlar
Haber Yazılımı