Haber Detayı
23 Şubat 2024 - Cuma 16:38 Bu haber 145 kez okundu
 
HALİT DOĞAN’DAN ÇALIŞTAY ADIMI
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Samsun’da örnek bir çalışmayı daha hayata geçiriyor.
POLİTİKA Haberi
HALİT DOĞAN’DAN ÇALIŞTAY ADIMI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimi öncesi AK Parti siyasetinin katılımcı yönetim anlayışı, “Samsun’a Fikrinle Yön Ver” Çalıştayı ile yine farkını ortaya koyacak. Çalıştayın amacı, şehrin önümüzdeki döneme dair yol haritasını ilgili tüm paydaşların katılımı ile belirlemek olacak.

“Türkiye Yüzyılı İçin Gerçek Belediyecilik” diyerek yola çıkan AK Parti, tüm belediye başkan adayları ile birlikte sahada hummalı bir çalışma programı yürütüyor. Bu kapsamda ilçelerde yürüttüğü çalışmaların yanı sıra şehrin tüm aktörlerini masa etrafında toplayacak
olan Halit Doğan, şehrin yeni döneme dair beklentilerini ve çözüm önerilerini katılımcılardan dinleyecek. Bilim insanlarından sivil toplum kuruluşları temsilcilerine, iş dünyasından kültür-sanat camiasına, kadınlara, gençlere, çocuklara, engellilere kadar geniş bir yelpazede tüm paydaşlar Samsun’un geleceği ile ilgili fikirlerini bu çalıştay kapsamında paylaşacaklar. Çalıştayın yanı sıra şehrin birçok merkezinde ve ayrıca internet ortamında yürütülecek olan anketler aracılığıyla da Samsunlular görüşlerini doğrudan aktarabilecekler. Şehrin potansiyelleri, hayata geçirilmeyi bekleyen yatırımlar, farklı kesimleri için farklılaşan beklentiler bu çalışmalar serisi ile ortaya konacak ve şehrin geleceğine bu fikirler yön verecek. “Samsun’a Fikrinle Yön Ver” Çalıştayı 24 Şubat 2024 Cumartesi günü saat 12.00’de, Ömer Halisdemir Salonu’nda gerçekleşecek.

Kaynak: Editör:
Etiketler: HALİT, DOĞAN’DAN, ÇALIŞTAY, ADIMI,
Yorumlar
Haber Yazılımı