İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
TÜRKEL :ATAKUM'A  AŞIĞIM
TÜRKEL :ATAKUM'A AŞIĞIM
Haber Detayı
31 Ocak 2024 - Çarşamba 14:27 Bu haber 389 kez okundu
 
GÜNEY^DEN YEŞİL BİR SAMSUN
Samsun'un yerel yönetimine aday olan Yeniden Refah Partisi'nin başkan adayı Avukat Güney, seçim kampanyası kapsamında yaptığı açıklamalarda, halkın daha etkin bir şekilde yönetim süreçlerine dahil edilmesi ve şehrin çevresel sürdürülebilirliğinin artırılması üzerine projelerini dile getirdi.
POLİTİKA Haberi
GÜNEY^DEN YEŞİL BİR SAMSUN

Güney, Milli Görüş Belediyeciliği'nin başarılarına vurgu yaparak, Avrupa'dan birçok ödül aldıklarını ve bu modelin üniversitelerde tez konusu haline geldiğini belirtti. Ayrıca, Karadeniz Balkan ve Rumeli Dernekler Federasyonu Başkanı Salih Meriç ve üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyaretlerde, Milli Görüş Belediyeciliği'nin sosyal projelerinden örnekler sundu.

 

Halk Meclisleri ve Beyaz Masa Projesi

 

 Avukat Güney, yönetimi daha şeffaf hale getirmek ve vatandaşları yönetim süreçlerine dahil etmek amacıyla Halk Meclisleri kuracaklarını ve Beyaz Masa'yı tekrar hayata geçirerek çözüm merkezlerini güçlendireceklerini ifade etti. Ayrıca, Seçmenini Denetle Projesi kapsamında herkesi Halk Meclislerine davet ederek, vatandaşların doğrudan sorunlarını ifade etmelerine ve çözüm önerilerini sunmalarına olanak tanıyacaklarını söyledi.

 

Çevre Dostu Projeler ve Yeşil Samsun

 

Güney, Samsun'u yeşil bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını belirterek, ağaç kesimine son vereceklerini ve meydan projelerini insan dostu, çevreyle uyumlu bir şekilde tasarlayacaklarını açıkladı. Tarım, Orman ve Hayvancılık Bakanlığı onayı olmadan ağaç kesenleri cezalandıracaklarını ve kestikleri ağacın yerine yüzlerce fidan dikmelerini şart koşacaklarını ifade etti.

 

Hayvan Haklarına Duyarlılık

 

Hayvan haklarına büyük önem veren Güney, hayvanlara yapılan eziyetlere son vereceklerini ve hayvan konaklarında yaşayan canlıların sağlık sorunlarını çözerek daha yaşanabilir bir çevre oluşturacaklarını belirtti.

 

Avukat Güney, Milli Görüş Yerel Yönetim Anlayışı'nın kültür, sanat ve spor alanlarında öz değerlere uygun politikalar geliştireceklerini ve Samsun'u geçmişten geleceğe uzanan bir köprü olarak şekillendireceklerini sözlerine ekledi.

 

 
 
 
Kaynak: Editör:
Etiketler: GÜNEY^DEN, YEŞİL, BİR, SAMSUN,
Yorumlar
Haber Yazılımı