Haber Detayı
17 Kasım 2023 - Cuma 15:41 Bu haber 334 kez okundu
 
ÇAM AĞACI ANAOKULU VE TEMA ELELE
EĞİTİM Haberi
ÇAM AĞACI ANAOKULU VE TEMA ELELE

Cumhuriyetimizin 100.yılında 100 bin gönüllü 100 bin fidan projesi kapsamında Özel Çam Ağacı Anaokulları, TEMA Vakfı Samsun İl Temsilciliği ile işbirliği içinde doğa temalı etkinlik gerçekleştirdi.Etkinliğe TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay , yönetim ekibinden İl Temsilci Yardımcısı Begüm Özdoğan ,TEMA Vakfı İlkadım Yönetim Ekibinden Tubanur Şirin , Fatma Şentürk, Sevgi Minuz, Fatma Dilek Özdoğan , Uzman Danışmanımız Dr.Vildan Akın Mutlu,TEMA Vakfı Atakum İlçe Yönetim ekibinden Bilsen Şahin  katıldı.TEMA Vakfı Samsun İl Temsilcisi Leman Özay ,TEMA Vakfı tanıtımı yaptı.

Öğretmenler tarafından ormanların ve ağaçların önemini vurgulayan  “Sihirli Orman” tiyatrosu öğrencilere ve TEMA Vakfı Samsun İl yönetime sergilendi.TEMA Vakfı kurucuları Toprak Dede Hayrettin Karaca ve Yaprak Dede Ali Nihat Gökyiğit Çam Ağacı Anaokulu öğretmenleri tarafından tiyatral bir şekilde öğrencilere  hikaye eşliğinde anlatıldı.


Özel Çam Ağacı Anaokulları kurucuları, Öğretim Görevlisi Serhat Aytaç Akbaş ve Psikolog Meltem Evecen Akbaş :”Özel Çam Ağacı Anaokulları olarak TEMA Vakfı ile birlikte işbirliği içinde olmak bizim için gurur ve onur verici bir mesele ülkemizin en önemli varlıkları olan çocuklarımızı ve doğamızı koruyabilmek için TEMA Vakfı ile bundan sonra da işbirliği içinde olup bütün etkinlikleri de ortak olarak yapmaya devam edeceğiz. Eğitimin ilk kademesi olan anaokulu kademesinde çocuklarımızda doğa sevgisi birbiriyle oluşturabilmek için bizlerin üzerimize düşenle görev varsa bütün hepsi ile yapmaya hazırız.”dedi.

Öğrenciler TEMA Vakfı gönüllüsü oldu; teşekkür belgesi verilip, rozetleri teslim edildi. Öğrenciler ormandan toplamış oldukları meşe palamutları eşliğinde okulun  içinde bulunan Çam Ağacının gövdesinde “Neşe Palamudu” şarkısını koro eşliğinde söyledi.

HABER : HAKAN KAYA

Kaynak: Editör:
Etiketler: ÇAM, AĞACI, ANAOKULU, VE, TEMA, ELELE, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı