İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
TÜRKEL :ATAKUM'A  AŞIĞIM
TÜRKEL :ATAKUM'A AŞIĞIM
Haber Detayı
16 Şubat 2024 - Cuma 11:17 Bu haber 128 kez okundu
 
BELEDİYE YÖNETİMLERİ SİYASİ YERLER DEĞİLDİR
CHP Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cevat Öncü, seçim kampanyası sürecinde kentin dört bir yanını dolaşarak projelerini anlatıyor.
SEÇİM 2024 Haberi
BELEDİYE YÖNETİMLERİ SİYASİ YERLER  DEĞİLDİR

Her kesimden vatandaşla birebir temas kuran Öncü, belediye başkanı seçilmesi halinde parti rozetini kapıda bırakacaklarını belirtti.

 

Öncü, belediye yönetimlerinin siyasi yerler olmadığını ve seçildiklerinde siyasi rozetlerini kapıda bırakarak belediyeye gireceklerini ifade etti. Adaylık sürecinde herkesin belediye başkanı olacaklarını vurgulayan Öncü, partizanlık olmayacağını ve hizmet odaklı bir yönetim anlayışı benimseyeceklerini söyledi. Anket sonuçlarına göre, vatandaşların hizmet odaklı bir yaklaşım beklediğini belirten Öncü, diğer adayların geçmiş performanslarına dikkat çekerek, seçim öncesi verilen sözlerin değil, geçmişteki icraatların önemli olduğunu dile getirdi.

"Partiye Üye Olmaya Zorlama İşimiz Olmayacak"

 

Cevat Öncü, seçim çalışmaları sırasında her yaş grubundan vatandaşlarla iletişim kurarak samimi bir kampanya yürütüyor. Kendisinin ve ekibinin belediyecilik anlayışının partisellikten uzak, halka hizmet odaklı bir yönetim olacağını belirten Öncü, vatandaşların beklentilerini anlamak ve yerel sorunlara çözüm bulmak için çaba sarf ediyor. Öncü, "Her ne kadar bir partinin adayıysak da çok net şeklinde söylüyorum, bizi bilenler bilir. Hiçbir zaman bende partizanlık olmaz. Partiye üye olmaya zorlama, onun adamı, bunun adamı işi bizde kesinlikle olmayacaktır" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BELEDİYE, YÖNETİMLERİ, SİYASİ, YERLER, , DEĞİLDİR,
Yorumlar
Haber Yazılımı