Haber Detayı
12 Mart 2021 - Cuma 09:28 Bu haber 1684 kez okundu
 
BAŞKAN YILDIRIM'DAN SÜPER PRİM
Şampiyonluk yolunda Başkan Yüksel Yıldırım elinden geleni yapıyor. Daha önce İstanbul ve Adana Demirspor maçı için süper prim açıklayan Yıldırım'ın yine Giresunspor galibiyetine 25 bin TL prim vereceği öğrenildi.
- Haberi
BAŞKAN YILDIRIM'DAN SÜPER PRİM

Samsun haber - Samsundan haberler

 

Yıldırım'dan Samsunspor oyuncularına 'süper' prim! 

 

Şampiyonluk yolunda Başkan Yüksel Yıldırım elinden geleni yapıyor. Daha önce İstanbul ve Adana Demirspor maçı için süper prim açıklayan Yıldırım'ın yine Giresunspor galibiyetine 25 bin TL prim vereceği öğrenildi


 

TEDAVİSİ SÜRÜYOR

 

Bu sezon şampiyonluk peşinden koşan ve Kırmızı-Beyazlı camianın 10 yıllık Süper Lig özlemini dindirmeyi hedefleyen Yılport Samsunspor'da gözler Altınordu ve Giresunspor maçlarına çevrildi. Bu yolda Başkan Yüksel Yıldırım'da adeta elinden geleni yapıyor. Bir yandan İstanbul'da evinde tedavisini sürdüren Yıldırım, takımını da yalnız bırakmıyor. 

 

KESENİN AĞZINI AÇTI

 

Süper Lig için tüm kozlarını oynayan Başkan Yıldırım'ın daha önce İstanbulspor ve Adana Demirspor maçları için 25 bin TL prim açıkladığı öğrenildi. Altınordu maçı sonrası 20 Mart'ta Giresunspor'u evinde konuk edecek olan Samsunspor'da bu maç öncesi Yıldırım yine kesenin ağzını açtı. Eğer takım bu maçtan galip ayrılırsa kişi başı 25 bin TL süper prim alacak. 

Kaynak: Editör:
Etiketler: BAŞKAN, YILDIRIM'DAN, SÜPER, PRİM,
Yorumlar
Haber Yazılımı