Haber Detayı
11 Ocak 2024 - Perşembe 11:38 Bu haber 93 kez okundu
 
BANKALAR PROMOSYONU ARTIRDI
Bankalar emekli maaşını kendilerine taşıyan müşterilerine verdiği maaş promosyonlarına da zam yaptı. Bankaların emekli maaş promosyonları 15 bin TL'ye kadar yükseldi.
EKONOMİ Haberi
BANKALAR  PROMOSYONU ARTIRDI

2024 ocak ayı emekli maaşı banka promosyonları, emekli olmaya hak kazanan kişilerin gündeminde yer almaya başladı. Emekli maaşını aldığı banka ile 3 yıl taahhüt süresi dolanlar ve yeni emekli olanlar, maaşlarını istedikleri bankaya taşıyabiliyor ve karşılığında bankaların belirlediği tutarlarda promosyon ücreti alabiliyor. Yeni yıl itibarıyla ise birçok banka emekli promosyonlarında güncelleme yapmaya başladı. 

 

EMEKLİ PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Maaş yatırma ve çekme konusunda herhangi bir kısıtlama söz konusu değilse emekliler maaşlarını istedikleri bankalardan alabiliyor.

Maaşlarını taşımak isteyenler bankaya bildirim yapmak zorunda. Bildirim banka şubelerinden veya e-Devlet üzerinden yapılabiliyor.

Daha avantajlı bir promosyon olması durumunda taahhüt süresi dolmadan da banka değişikliği yapılabiliyor. Ancak mevcut bankada kalınan sürenin promosyonu alınıyor, kalanını ise iade ediliyor.

Kaynak: Editör:
Etiketler: BANKALAR, , PROMOSYONU, ARTIRDI,
Yorumlar
Haber Yazılımı