Haber Detayı
11 Mart 2024 - Pazartesi 10:25 Bu haber 109 kez okundu
 
ADEM BEKTAŞ :BİZ ATAKUM'UN TA KENDİSİYİZ
İYİ Parti Atakum Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) açılışı, gösterilen yoğun ilgiden dolayı miting havasında gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İmren Nilay Tüfekci, coşkulu kalabalığa hitaben, "Bu kalabalık, bu coşku her yerde var. Bugün Atakum inancını ve iradesini net bir şekilde ortaya koymuştur" dedi.
- Haberi
ADEM BEKTAŞ :BİZ ATAKUM'UN  TA KENDİSİYİZ

Açılışa İl Başkanı Hasan Aksoy, Büyükşehir Adayı Tüfekci, Atakum İlçe Başkanı Şakir Kabakçıoğlu, Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş, Belediye Meclis Üyeleri ve Adayları, Muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Katılımın yoğunluğuna dikkat çeken Tüfekci, "Sahadaki gücümüzü görüyorsunuz. Samsunlular iki kutup arasında kalmaktan sıkıldı. Samsun üçüncü ve en temiz yol olarak gördüğü iyilerin yolunda yürüyor. Sahaya inemeyenler bu kalabalığa iyi baksın, 31 Mart'ta sandıkta cevabını alacaklar" diye konuştu.

 

Samsun İyilerle Tarih Yazacak

Tüfekci, Samsun için birliktelik çağrısı yaparak, siyaset üstü bir şekilde çalışacaklarının sözünü verdi. "1 Nisan'da sizler bizleri göreve layık görürseniz, A partisi B partisi demeden Samsun'a hizmet edeceğiz. 23 yıldır geri planda bırakılan Samsun için geliyoruz. Altyapı, Trafik, Üstyapı, İşsizlik hepsi tarih olacak. 1 Nisandan itibaren Samsun iyilerle tarih yazacak. Projelerimizle, çok çalışmak için geliyoruz. Makamları tekrar halkımıza sunmak için geliyoruz. Atakum için Atakum'un mimarı Adem Bektaş ile birlikte en iyisini yapmak için çıktığımız bu yolda sizlerin desteğini bekliyoruz" dedi.

Biz Atakum'un Ta Kendiyiz

Atakum Belediye Başkan Adayı Adem Bektaş ise, göreve geldiklerinde kaybedecek 1 günlerinin dahi olmadığını vurguladı. Bektaş, "Kazanan Atakum olacak. 1 Nisan sabahı tıpkı bir fabrikanın şalterini kaldırır gibi Atakum Belediyesini teyakkuza geçireceğiz. Yönetilen değil, yöneten bir başkanlık yapacağız. Atakum'u da, Atakum Belediyesini de çok iyi tanıyoruz, en kılcal damarlarına kadar hakimiz. Çünkü biz Atakum'luyuz, Atakum'un ta kendisiyiz. Atakum Belediyesi, 31 Mart seçimlerinin hemen ardından işlemeye, çalışmaya ve üretmeye başlayacak" dedi.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ADEM, BEKTAŞ, :BİZ, ATAKUM'UN, , TA, KENDİSİYİZ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı