İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
Haber Detayı
08 Mart 2024 - Cuma 10:15 Bu haber 75 kez okundu
 
TOGAR'A BÜYÜK DESTEK !
Tekkeköy'de Belediye Başkanı ve Yeniden Refah Partisi (YRP) Başkan Adayı Hasan Togar'a olan destek, binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen sevgi konvoyuyla bir kez daha ortaya kondu.
SEÇİM 2024 Haberi
TOGAR'A BÜYÜK DESTEK !

Tekkeköy Belediye Başkanı Hasan Togar, milletin kararı ve desteğiyle çalışmalarına devam ediyor. Togar'a her mahallede büyük destek gösteren vatandaşlar, düzenlediği halk buluşmalarına yoğun ilgi gösteriyor. Bu desteklerin ardından Togar, ilçede etkileyici bir gövde gösterisine imza attı.

Başköy programının ardından binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirilen sevgi konvoyu, ilçenin dört bir yanına "Bu Sevda Bitmez" seslerini taşıdı. Kilometrelerce uzunluğundaki konvoy, Başköy'den başlayarak Kurtuluş Mahallesi, 19 Mayıs Seçim Koordinasyon Merkezi ve Büyüklü Mahallesi istikametlerinde ilerledi.

Yaklaşık 1.5 saat süren konvoyun ardından toplanan binlerce vatandaşa hitap eden Togar, "Bu ilçe, en zor günlerinde terk edilmeye çalışıldığında kendine, evladına ve vatandaşlarına sahip çıktı. Birlikte bir yolculuğa çıktık. İlçemize sahip çıkan hemşehrilerimle 31 Mart'ta bizi bekleyen zafer yolunda emin adımlarla ilerliyoruz." şeklinde konuştu.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TOGAR'A, BÜYÜK, DESTEK, !,
Yorumlar
Haber Yazılımı