Haber Detayı
28 Mart 2024 - Perşembe 15:15 Bu haber 103 kez okundu
 
SAMSUN KARARINI VERDİ, CUMHUR İTTİFAKI DİYOR
Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Tekkeköy programlarında vatandaşlarla buluştu. SBB Başkan Adayı Doğan, “Samsun’umuz, 17 ilçemiz kararını verdi. 31 Mart’ta Cumhur İttifakı diyor” diye konuştu.
SEÇİM 2024 Haberi
SAMSUN KARARINI VERDİ, CUMHUR İTTİFAKI DİYOR

AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, Tekkeköy’de vatandaşlarla buluştu. Samsun’a bir ahenk içerisinde 17 ilçenin tamamıyla el ele vererek hizmet edeceklerini belirten SBB Başkan Adayı Doğan, “Samsun’umuz kararını verdi. Cumhur İttifakı diyor” şeklinde konuştu.

Tekkeköy programında konuşan Cumhur İttifakı AK Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Halit Doğan, “Tarihin doğduğu yerde, Tekkeköy'ümüzde; Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekilimiz Sn. Çiğdem Karaaslan ve Tekkeköy Belediye Başkan Adayımız Mustafa Candal ile birlikte; esnaflarımızı ziyaret ederek hemşehrilerimizle buluştuk. Yerel seçimlere günler kalmışken, 31 Mart sonrası hayata geçireceğimiz projelerimizi anlatıyor, hemşehrilerimizin fikirlerini dinliyoruz. Biz 17 ilçemizin tamamında bir ahenk içerisinde hemşehrilerimize hizmet etmek için yola çıktık. İnsan odaklı projelerimizle vatandaşlarımızın her anında hep yanlarında olan bir yaklaşımla hareket ettik. Bundan sonra da aynı yaklaşımla şehrimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz. Daha hızlı, daha güçlü, daha ileri Samsun sözü veriyoruz. Bunu sadece sözde kalacak bir ifade olarak söylemiyorum. Ulaşımda, kent sağlığında, turizmde, sosyal belediyecilikte örnek olacak hizmetler üretecek; şehrimiz için, hemşehrilerimiz için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Bizler 31 Mart’a giden bu süreçte kendimizi hemşehrilerimize emanet ediyoruz. Birlikte el ele vererek, her alanda ileri giden, çağa ayak uyduran bir Samsun sözü veriyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Editör:
Etiketler: SAMSUN, KARARINI, VERDİ,, CUMHUR, İTTİFAKI, DİYOR,
Yorumlar
Haber Yazılımı