Haber Detayı
19 Nisan 2024 - Cuma 15:24 Bu haber 147 kez okundu
 
TÜRK HUKUK ENSTİTÜSÜN DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ
Milliyetçi Hareket Partisi MDK Üyesi Avukat Ceyhun Çatalsakal, Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanlığı görevini Avukat Büşra Çelebi'ye devretti.
GÜNDEM Haberi
TÜRK HUKUK ENSTİTÜSÜN DE GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanlığı görevi devir teslim töreni, Enstitü binasında gerçekleştirildi.

 

Avukat Büşra Çelebi, yeni göreviyle ilgili yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

 

"Düşünsel ve mesleki anlamda meslektaşlarımıza katalizör olmuş, Türk Hukuk Enstitüsünün üstlendiği misyonu Samsun şubesinde ifa etme şerefine nail oldum. Bu önemli görevi bana tevdi eden Genel Başkanımız Avukat Yavuz Aksu beyefendiye, Milliyetçi Hareket Partisi MDK üyesi kıymetli kardeşim Ceyhun Çatalsakal'a ve tüm teşkilatımıza emekleri için teşekkür ederim.

 

Vizyon ve misyonumuza sahip çıkarak, bu görevin gereklerini büyük bir ciddiyetle yerine getireceğime söz veriyorum."

 

Avukat Büşra Çelebi, Samsun Barosu'nda da aktif görevler alan, saygın bir hukukçu olarak biliniyor. Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanlığı'ndaki yeni görevinde de başarılı çalışmalara imza atacağına inanılıyor.

 

Avukat Ceyhun Çatalsakal'ın Başarıları Devam Edecek:

Milliyetçi Hareket Partisi MDK Üyesi Avukat Ceyhun Çatalsakal da yaptığı açıklamada, Avukat Büşra Çelebi'nin Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanlığı'na getirilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çatalsakal, Çelebi'nin Enstitüye önemli katkılar sağlayacağına inandığını ve bundan sonra da kendisine her konuda destek olacağını söyledi.

 

Milliyetçi Hareket Partisi MDK Üyesi Avukat Ceyhun Çatalsakal'ın Türk Hukuk Enstitüsü Samsun Şube Başkanlığı'ndaki görev süresi boyunca yaptığı çalışmalar da takdirle karşılandı. Çatalsakal'ın Enstitüye önemli katkılar sağladığı ve Samsun'daki hukuk camiasının gelişmesine öncülük ettiği belirtiliyor.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: TÜRK, HUKUK, ENSTİTÜSÜN, DE, GÖREV, DEĞİŞİKLİĞİ, ,
Yorumlar
Haber Yazılımı