Yazı Detayı
02 Ocak 2021 - Cumartesi 12:34 Bu yazı 948 kez okundu
 
BİZLİK BİR MESELE
Giray Şen
 
 

Herkese Merhaba;

İlk yazım ile karşınızdayım. İki kelama fırsat veren dostlarımıza sonsuz teşekkürler.

Başlangıcı; sevdamız, ekmeğimiz, suyumuz Samsun’la olsun istedim.

Bilindiği gibi Samsun farklı şehirlerden şehre gelenleri bünyesinde barındıran bir şehir. Bu kadar renkliliğin arasında sorunları da oldukça fazla.

Yaşadığımız kentin sorunlarına çözüm aramak, aracılık etmek hepimizin görevi olmalı. Sosyal medya hesaplarımdan takip ettiğim kadarıyla da Samsun’un derdi ile dertlenen, sevinçleri ile gülen, hüzünleri ile ağlayan sivil toplum örgütlerimiz var. Gerçekten hiçbir çıkar gözetmeden sadece çocuklarına yaşanabilir bir şehir ve gelecek isteyen bu gönüllüler Samsun’un sigortalarıdır.  Bu tip oluşumlar içinde bulunmak kimine göre zaman kaybı olsa da yapılanlara bakıldığında her kesimin katkı vermesi gereken oluşumlardır.

Samsun’un ortak paydaları etrafında birleşmek, şehri akranları arasında yüceltir. Bu sebeple Bizlik Bir Mesele diyen herkes çevresinde bulunan ve değiştirebileceğine inandığı şeylerin arkasından gitsin.

Yıllardır bu tip işlerle sağından solundan tutup uğraşırım. Çoğuna göre gereksiz gibi görünse de vicdanen verdiği rahatlığı paha biçilmez.  Sonuçlarına baktığımda olumsuzlukla sonuçlanan işler olsa da kitlelerce inanan arkadaşlarımın olduğunu bilmek de bana güç veriyor.

Samsun gerçekten eşsiz bir şehir. Her şeyi unutun, Allah’ın bahşettiği nimetleri dört mevsimi hakkı ile yaşadığımız ve tükettiğimiz için belki de dünyanın en şanslı insanlarıyız. Bunları görebilmek için sadece beş dakika sessiz kalın ve Samsun’u düşünün. Ne kadar da güzel, değil mi?

Bunca güzelliği tadıyla yaşamak için sizler de şehrimizi Bizlik Bir Mesele deyip sahiplenelim.

Başka Samsun Yok.

Selamlar.

 

 
Etiketler: BİZLİK, BİR, MESELE,
Yorumlar
Haber Yazılımı