İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !
İşte en son rakam
İşte en son rakam
Palamut bereketi
Palamut bereketi
Haber Detayı
02 Mayıs 2021 - Pazar 09:08 Bu haber 1337 kez okundu
 
YÜKSEL YILDIRIM ''YANLIŞ ANLAŞILDIM'' DEDİ
Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisi ile ilgili suç duyurusunda bulunması sonrasında yaptığı açıklamada; 'YANLIŞ ANLAŞILDIM' dedi.
- Haberi
YÜKSEL YILDIRIM ''YANLIŞ ANLAŞILDIM'' DEDİ

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun isminin geçtiği açıklaması sonrası hakkında yapılan suç duyurusunun ardından kamuoyu açıklaması yaptı. Yıldırım yaptığı açıklamada, şunlarını söyledi: "Samsunspor olarak şampiyonluk mücadelesi verdiğimiz TFF 1. Lig'de pandemi yasaklarına rağmen rakip takımların seyircili bir şekilde müsabakalara çıkmasına karşılık, Samsunsporumuzun müsabakalarına hiç bir şekilde seyirci alamayışımızın şaşkınlığını ve üzüntüsünü yaşamaktayız. 

 

BİZ NEDEN SEYİRCİSİZ OYNUYORUZ ?

 

30 Nisan 2021 tarihinde ani olarak katıldığım canlı yayında, taraftarlarımızın maçlara gelememesinin üzüntüsünü ve heyecanıyla, basın mensuplarının sorduğu 'Maçlarımıza niçin rakip takımlar gibi seyirci alamıyoruz?' sorusu üzerine, diğer takımların oynadıkları müsabakalarda sayın İçişleri Bakanımızın adının kullanılarak müsamaha gösterildiği hatta Adana Demirspor Kulübü Başkanı'nın Sayın İçişleri Bakanımızın manevi oğlu gibi görüldüğü, bu yüzden de yetkililerin bu hususlara göz yummuş olabileceği duyumlarını aldığımı belirterek, yanlış anlaşıldım. 

 

ÜLKEDE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI VAR

 

Pandemi yasakları sürecinde seyirci konusundaki olumsuzların önlenmesi amacıyla Türkiye Futbol Federasyonu'nun, stadyumlara seyirci alınmaması konusunda yetkili mercilere yapmış olduğu yazılı tebligatlara rağmen, bazı illerde gerekli önlemlerin alınmamış olması, bizleri taraftarımız önünde zor duruma düşürmüştür. Benim amacım ve açıklamalarım Samsun ilimizde kurallara uyulup da bazı illerde uyulmaması sonucu, yaşadığımız mağduriyeti gündeme getirmek için yapılmıştır. 

 

KAMUOYUNUN TAKTİRİNE BIRAKIYORUM

 

Bütün ömrü terörle mücadele içinde geçen, ülkemizin birlik ve beraberliği adına gecesini gündüzüne katan sayın İçişleri Bakanımızın ve Emniyet Teşkilatımızın, yanlış anlaşılarak şahsım ve kulübüm üzerinden yıpratılmasına vesile olduğum için üzüntülerimi paylaşır, konuyu kamuoyunun takdirine sunarım. Yüksel Yıldırım Yönetim Kurulu Başkanı Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş"

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: YÜKSEL, YILDIRIM, ''YANLIŞ, ANLAŞILDIM'', DEDİ,
Yorumlar
Haber Yazılımı